Gietvloer voor een bureau

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Gietvloer bureau

Wist je dat een gietvloer de perfecte oplossing biedt voor de ondergrond van een bureau? Een gietvloer laten plaatsen op je kantoor is duurzaam, vraagt weinig onderhoud en is uitermate slijtvast. Bij ABBI Industrie uit Niel, ons bedrijf in de buurt van Antwerpen, weten we alles over vloeren voor bedrijven. Lees snel verder en ontdek meer over onze opties op het vlak van gietvloeren op de werkvloer.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Welke gietvloer voor een bureau kies jij?

De medewerkers van ABBI Industrie uit Niel, onze business niet ver van Antwerpen, vertellen je graag meer over een gietvloer op kantoor. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze tussen industriële epoxyvloeren, PU-gietvloeren, troffelvloeren, antistatische vloeren of steentapijten. Afhankelijk van het type ondergrond, de ruimtelijke mogelijkheden, de druk op de vloer en jouw persoonlijke smaak gaan we zo snel mogelijk aan de slag met een gietvloer voor jouw bureau. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar het productieproces van een gietvloer op kantoor? Of wil je eerder meer weten over onze kunstharsvloeren? Ook dan staan we voor je klaar met een antwoord op al je vragen.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Vertrouw op onze aanpak

Van het gekozen materiaal tot de installatie en volledige afwerking, een gietvloer plaatsen op een bureau heeft voor ons geen geheimen meer. Neem vandaag nog contact op met ons en ervaar zelf onze klantvriendelijke aanpak en kennis van het vak. Wij zijn bereikbaar via het handige contactformulier of via het nummer 03 888 84 84. Samen zorgen we voor een snelle en betrouwbare aanleg van een gietvloer op jouw kantoor!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid