Betonvloer coaten

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Industriele vloeren » Coatings

Als je ervoor wilt zorgen dat je betonvloer vloeistofdicht, zuurbestendig en onderhoudsvriendelijk wordt, moet je deze coaten. Uiteraard is beton een zeer sterk materiaal, maar het heeft een poreuze structuur. Zonder goede bescherming en regelmatig onderhoud zullen er vlekken op ontstaan. Daarom is het een goede keuze om de aanwezige betonvloeren te laten coaten door een expert in het vak. Bij ABBI Industrie te Niel, vlak bij Antwerpen, reken je op experts die ervoor zorgen dat jouw betonvloer vlekkeloos is én blijft. Lees snel verder en ontdek de voordelen van het laten coaten van betonvloeren!

De voordelen van een betonvloer coaten

Nadat de betonvloeren gestort zijn, is het mogelijk om te kiezen voor een coating. Het coaten van een betonvloer wordt ook wel sealen genoemd. Er worden meerdere lagen aangebracht wat resulteert in een vaste, ondoordringbare filmlaag. Dat heeft meerdere voordelen ten opzichte van impregneren:

  • De betonvloer is volledig gesloten en vloeistofdicht.
  • De betonvloeren zijn, afhankelijk van de werkwijze van coaten, bestand tegen bepaalde zuren en/of basen.
  • De betonvloer is duurzamer en onderhoudsvriendelijker.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie