Betonvloer coaten

ABBI Industrie is een bedrijf gespecialiseerd in vloeren, zoals een steentapijt, uit regio Antwerpen. Wij plaatsen onze vloeren in huizen en bedrijven in heel Vlaanderen. Daarbij profiteer je van een professioneel resultaat en onze meer dan 30 jaar ervaring. Wil je graag een steentapijt buiten aanleggen? Lees verder en ontdek meer over de voordelen van een vloer van steentapijt in Antwerpen of elders.

Home » Industriele vloeren » Betonvloer Coaten

Een betonvloer coaten zorgt ervoor dat je vloer vloeistofdicht, zuurbestendig en onderhoudsvriendelijk wordt. Uiteraard is beton een zeer sterk materiaal, maar het heeft een poreuze structuur. Zonder goede bescherming en regelmatig onderhoud zullen er vlekken op ontstaan. Daarom is het een goede keuze om de aanwezige betonvloeren te laten coaten door een expert in het vak. Bij ABBI Industrie te Niel, vlak bij Antwerpen, reken je op experts die ervoor zorgen dat jouw betonvloer vlekkeloos is én blijft. Lees snel verder en ontdek de voordelen van het coaten van betonvloeren!

De voordelen van een betonvloer coaten

Nadat de betonvloeren gestort zijn, is het mogelijk om te kiezen voor een coating. Het coaten van een betonvloer wordt ook wel ‘sealen’ genoemd. Er worden meerdere lagen aangebracht wat resulteert in een vaste, ondoordringbare en vloeistofdichte filmlaag. Dat heeft meerdere voordelen ten opzichte van impregneren:

  • De betonvloer is volledig gesloten en vloeistofdicht.
  • De betonvloeren zijn, afhankelijk van de werkwijze van coaten, bestand tegen bepaalde zuren en/of basen.
  • De betonvloer is duurzamer en onderhoudsvriendelijker.

Naast coatings kun je bij ons in Niel ook terecht voor allerlei andere diensten zoals een renovatie aan een balkon of een buitenmuur waterdicht maken.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie