Coatings

Waterdichte coating

In de wereld van vochtbestrijding is coating een brede groep flexibele waterafstotende producten die gebruikt worden voor het waterdicht maken van harde doch poreuze oppervlakten. Niet alleen worden coatings gebruikt om vocht buiten te houden. Tankcoatings worden juist aan de binnenkant van opslagtanks gebruikt zodat de coating de tank beschermt tegen het bijtende effect van de vloeistof. De laatste tijd zien we ook steeds meer toepassingen met warmgespoten coating. Deze hoogwaardige spuitfolie is na afkoelen sterk en elastisch. Het kan vrijwel overal op toegepast worden en garandeert een naadloze waterdicht afwerking.

Soorten coating

Andere waterdichte coating producten zijn coatings op basis van siliconen, anorganisch silicium, polymeer, polyvinylalcohol en nano-coatings. Bij Abbi werken we onze specialisten met de beste producten die er op dit moment op de markt zijn. Voor betonnen muren werken wij met een polymeer waterdichte betoncoating en coatingen op epoxybasis voor veerkrachtige harde betonvloeren. Speciaal voor industrievloeren is de door ons gebruikte beton coating niet alleen waterdicht, maar ook zeer slijtvast en antislip

Waterdichte oppervlaktebehandeling

Na een nauwkeurige vochtanalyse wordt het te behandelen oppervlakte ontdaan van alle bedekkingen zoals verf en tegels. Scheuren en gaten worden gerepareerd door middel van scheurinjecties. De basis van deze gatenvuller bestaat uit een speciale waterafstotende reparatiemortel die verrijkt is met een siliconenpreparaat. Om het complete oppervlak waterafstotend te maken, wordt de vloer of de muur met een coating waterdicht gemaakt.

Vrijblijvend advies

Heeft u last van doorslaande muren, optrekkend vocht, zout in de stenen of het beton? Bij Abbi bent u op het juiste adres voor bescherming van uw gevel en kelder met waterdichte muurcoating en gietvloeren. Ook voor de meest vochtresistente gespoten coating contacteert u Abbi. Klik op de onderstaande button en wij komen bij u langs voor een waterdichte vochtanalyse.