Gevel zandstralen

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Gevelwerken » Gevel zandstralen

Wat is zandstralen?

Wil u uw gebouw of woning een verfrissende opknapbeurt geven? Laat dan uw muur zandstralen door ABBI. Al sinds 1987 zijn wij bezig met het opknappen van gevels. Bij het zandstralen van uw gevel wordt de voorgevel van uw huis of gebouw gereinigd met behulp van een compressorpersluchtwater en grit. Het water-gritmengsel wordt onder hoge druk op de muur gespoten, waardoor het vuil loslaat en de gevel weer mooi schoon wordt. Dit werkt bijvoorbeeld erg goed bij zware verontreiniging, zoals graffiti en roet.

Mogelijkheden: nat en droog

Gevel zandstralen kan zowel droog als nat. Deze reinigingsmethode is geschikt voor verschillende materialen, waaronder betonnatuursteenmetselwerk en staal. Stralen wordt ook vaak gedaan om oude verf te verwijderen, zodat de ondergrond opnieuw kan worden geschilderd. Het stralen kan zowel buiten als in gesloten ruimtes plaatsvinden. Het straalafval wordt afgevoerd.

Wat kost zandstralen?

De prijs van zandstralen ligt over het algemeen iets hoger dan andere gevelreinigingsmethodes vanwege de duurdere techniek. Het eindresultaat is doorgaans wel van hogere kwaliteit. De prijs voor het zandstralen van gevels hangt af van twee factoren, met name:

  • de grootte van het te reinigen oppervlak
  • de soort / hoeveelheid vuil

Wilt u weten wat zandstralen zal kosten voor uw specifiek geval? Neem dan hierna contact op met ABBI. We sturen u graag een offerte met ons voorstel voor het zandstralen van uw gevel.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie