Gevel zandstralen

Het zandstralen van jouw gevel

ABBI is een gespecialiseerd bedrijf dat al sinds 1987 bestaat. We houden ons onder andere bezig met zandstralen. Het is een krachtige en effectieve methode om verontreinigde gevels schoon te maken.

Wat is zandstralen?

U kunt een gevel laten zandstralen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de voorgevel van uw woning wordt gereinigd met behulp van een compressor, perslucht, water en grit. Het water-gritmengsel wordt onder hoge druk op de muur gespoten, waardoor het vuil loslaat en de gevel weer mooi schoon wordt. Dit werkt ook erg goed bij zware verontreiniging, zoals graffiti en roet. Geef uw gebouw of huis een verfrissende opknapbeurt en laat uw muur zandstralen door ABBI

Mogelijkheden: nat en droog

Gevel zandstralen kan zowel droog als nat. Deze reinigingsmethode is geschikt voor verschillende materialen, waaronder beton, natuursteen, metselwerk en staal. Stralen wordt ook vaak gedaan om oude verf te verwijderen, zodat de ondergrond opnieuw kan worden geschilderd. Het stralen kan zowel buiten als in gesloten ruimtes plaatsvinden. Het straalafval wordt afgevoerd.

ABBI is u graag van dienst

De prijs voor het zandstralen van gevels hangt af van twee factoren: de grootte van het te reinigen oppervlak en de soort en hoeveelheid vuil. Wilt u weten wat zandstralen kost in uw situatie? Neem dan onderaan contact op met ABBI. We sturen u graag een offerte met ons voorstel voor zandstralen van uw gevel. De prijs van zandstralen ligt over het algemeen iets hoger dan bij andere reinigingsmethodeopties vanwege de duurdere techniek. Het eindresultaat is doorgaans ook van hogere kwaliteit. Voor meer informatie bent kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.