Winkelruimtes

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Industriele vloeren » Winkelruimtes

Een unieke gietvloer voor jouw winkel of showroom. Stevig en stijlvol.

Winkel- of showroom vloeren moet in de eerste plaats een mooie uitstraling hebben die passen bij het imago van je merk of winkel. De winkelvloer vormt immers een belangrijk onderdeel van je interieur, en bepaalt grotendeels de sfeer van je ruimte. Een stijlvolle gietvloer is altijd de juiste keuze, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Glanzend of mat, vrolijk gekleurd of sober, met reliëf, met een natuurlijke uitstraling, of juist iets heel speciaals en ‘out-of-the-box’ dat niemand anders heeft.

Anderzijds heb je in een winkel nood aan een praktische winkelvloer die tegen een stootje kan. Tien- tot honderdtallen mensen lopen er dagelijks overheen, er staan zware rekken en voorwerpen die regelmatig verschuiven, en er kan wel eens iets omver vallen of gemorst worden. Voor onze showroom vloeren zijn die dagelijkse uitdagingen geen enkel probleem. Ze zijn stevig, slijtvast en bovendien makkelijk te onderhouden.

De mogelijke winkelvloeren

Type winkelvloer en showroom vloeren

Lees meer over onze gietvloeren

Troffelvloeren als winkelvloer

  • Kunnen op (bijna) elke vaste ondergrond
  • In lagen van 5 tot 15 mm
  • Decoratief
  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Bestand tegen de meeste mechanische en chemische belasting

Lees meer over onze troffelvloeren

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie