Onze visie

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Onze visie

De toenemende vraag naar gespecialiseerde aannemersbedrijven in kunstharstechnieken lag aan de basis van onze oprichting in 1987. Het voortdurend evolueren van de chemie in de bouwsector en de vraag van de industrie naar milieuvriendelijke toepassingen, maken het bestendig aanpassen van de uitvoeringswijzen noodzakelijk. ABBI is er in geslaagd door de jaren heen deze trend te volgen, samen met haar leveranciers, en uit te groeien tot een volwaardig bedrijf. Het zoeken naar de meest rendabele mogelijkheden en het vinden van technisch verantwoorde oplossingen is kenmerkend voor het teamwerk van ABBI. Bovendien gaat dit alles gepaard met een grote flexibiliteit bij de planning van projecten en een nauwgezette kwaliteitszorg bij de uitvoering.

ONS TEAM

Hoe wij werken
Sinds onze oprichting in 1988 werken wij met het principe van één aanspreekpunt. Deze persoon volgt van begin tot einde uw project van dichtbij op, van offerte tot afrekening. Hierbij verzekeren wij onze klanten een persoonlijke en correcte aanpak, niet enkel vandaag of morgen maar gedurende het gehele verloop van onze samenwerking.

Onze visie
Wij zetten ons dagelijks in om onze expertise te vergroten en deze binnen onze firma te houden. Het rechtstreeks betrekken en aanspreken van onze mensen resulteert in een open bedrijfssfeer. Hierdoor is er onderlinge begrip, communicatie en persoonlijke inzet hetgeen zich vertaalt naar onze projecten.

Het steeds opnieuw investeren geeft ons vandaag de mogelijkheid om te werken met een eigen showroom, onderhoudsdienst, controle labo en gespecialiseerd materiaal.
Maar bovenal een team van meer dan 50 gemotiveerde mensen elk met hun eigen specialisaties.

Actief en onderlegd in meerdere vakgebieden kunnen wij afzonderlijke problemen vaak gelijktijdig behandelen. Wij trachten in onze werfplanning flexibel in te spelen op de noden van onze opdrachtgever.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie