Vochtbestrijding

Vochtige muren

Vocht in de muren

Vochtige muren zijn schadelijk. Het tast niet alleen de bouwkundige staat van uw muren aan, het kan zelfs nadelig zijn voor de gezondheid wanneer er schimmel op de vochtige muur ontstaat. Het is dus belangrijk om vochtige muren te behandelen en preventief onderhoud te verrichten om vocht in muren te bestrijden.

Mogelijke oorzaken van vochtige muren

Weersomstandigheden als regen en wind in combinatie met een ongunstige ligging van uw woning kunnen leiden tot een vochtige buitenmuur. Maar ook kunnen er problemen met de binnenmuur ontstaan wanneer er vocht optrekt vanuit de vochtige grond. Allereerst zal de bron van het vochtprobleem moeten worden vastgesteld waarop de vochtbehandeling van muren én vochtbestrijding van muren kan worden afgestemd.

De behandeling en bestrijding van vochtige muren

Een vochtige buitenmuur behandelen kan op verschillende manieren gebeuren. Allereerst kunnen de voegen worden verwijderd en opnieuw met waterdichte specie worden opgevuld. Ook is het mogelijk om de buitenmuur te impregneren met een vochtwerende vloeistof. Binnenshuis is de wijze van vochtige muren behandelen anders. De behandeling bestaat uit het injecteren van de muur met een vloeistof die ervoor zorgt dat optrekkend vocht wordt tegengehouden waarmee de vochtige binnenmuur tot het verleden behoort.

Contact

Bij ABBI bent u aan het juiste adres bij vochtproblemen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor vochtwering van muren te bespreken of om een offerte aan te vragen. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om vocht in de muur te behandelen en de vochtbestrijding van muren te realiseren.

Wil je graag weten welke methode de beste oplossing is voor jouw situatie?

Vrijblijvend advies aanvragen of Vraag uw gratis offerte