Buitenmuur waterdicht maken

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Vochtbestrijding » Vochtige muren

Waarom zou je een buitenmuur waterdicht maken? Het is een van de meest efficiënte manieren om vocht in de muur te voorkomen! De specialisten van ABBI Industrie uit Niel, vlak bij Antwerpen, weten hier alles over. Wij hebben een ruime ervaring met vochtbestrijding en dergelijke problemen. Zo helpen we je vocht in huis voorkomen, maar bieden we ook oplossingen op maat wanneer het kwaad al geschied is. Lees verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen met een buitenmuur waterdicht maken.

Laat jouw buitenmuur waterdicht maken

Regen, wind en een ongunstige ligging van je huis kunnen leiden tot vochtproblemen in je buitenmuur, wat voor grote problemen kan zorgen. Het vocht trekt immers je huis binnen en veroorzaakt er structurele schade. Ook leidt vocht tot schimmels, een aanleiding voor verscheidene gezondheidsproblemen. Het is daarom een goed idee om je buitenmuur waterdicht te laten maken door een expert. Zo snijd je mogelijke vochtproblemen meteen de pas af. Maar hoe maken we bij ABBI Industrie je buitenmuur precies waterdicht? Dat doen we door deze muur te impregneren met een speciale vochtwerende vloeistof. Dankzij deze dubbele aanpak slagen we erin je buitenmuur volledig waterdicht te maken.

Leer meer over onze vochtbestrijdingsdiensten

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van vochtbestrijding. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook helpen met coatings op een betonvloer of het verzorgen van een steentapijt. Neem vandaag nog contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze uitstekende service. Bel naar het nummer  03 888 84 84 of vraag online een gratis offerte aan.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie