Betonrenovatie

Beton renoveren

Wist u dat beton een van de sterkste constructiematerialen is? Toch is het mogelijk dat ook beton beschadigd raakt. Wanneer dat het geval is, kunt u gelukkig bij ons terecht voor betonrenovatie. Maar hoe kan het beton dan eigenlijk beschadigd raken? En hoe werkt de renovatie precies?

Er zijn diverse oorzaken waardoor het beton van uw huis beschadigd kan raken. Door invloeden van de natuur, constructiefouten bij het bouwen of dooizouten zorgen ervoor dat het beton beschadigd kan raken. Beton is bedoeld om het wapeningsstaal te beschermen tegen corrosie en wanneer het beton beschadigd is, is het niet langer in staat om het wapeningsstaal van uw huis te beschermen. Het is in dat geval dus strikt noodzakelijk dat het beton gerenoveerd wordt. Bovendien ziet het er natuurlijk ook niet netjes uit.

Alle betonrenovatie info

Zoals eerder gesteld kan de schade aan het beton op vele verschillende manieren ontstaan. Het is belangrijk dat er vooraf uitgezocht wordt hoe de schade aan uw beton is ontstaan. Op grond daarvan kan er echter besloten worden welke behandeling het beton nodig heeft. Alleen een expert is in staat om de juiste diagnose te stellen en de problemen van de beschadiging vast te stellen en vervolgens een oplossing te bedenken. Wanneer u met ons samenwerkt, weet u in ieder geval zeker dat er een expert met uw beton werkt en dat de juiste diagnose gesteld wordt.

Nadat de problemen herkend zijn, wordt er een oplossing bedacht en deze wordt vanzelfsprekend ook door ons uitgevoerd. Betonrenovatie kan op zeer veel verschillende manieren. Het kan bijvoorbeeld door handmatig het beton te repareren, maar ook door gebruik te maken van spuitbeton. Dat zijn de twee meest gangbare oplossingen. Wij hebben echter nog veel meer oplossingen achter de hand die we, in overleg met u, kunnen hanteren om uw beton te renoveren!