Gietvloer en productie

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Gietvloer productie

Zou een gietvloer door onze productie niet misstaan op je industriële werkvloer of ondergrond van kantoor? Dan zit je goed bij ABBI Industrie in Niel, niet ver van Antwerpen. Gietvloeren, aangelegd door ons productieteam, zijn namelijk naadloos, elastisch, bestand tegen scheuren, kunnen tegen hoge en lage temperaturen, zijn slijtvast en zwaar belastbaar. Vertrouw op onze aanpak en geniet nog jarenlang van een mooie en hoogwaardige vloer.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Bestel een gietvloer bij ons productieteam

De productie en aanleg van een gietvloer verloopt bij ABBI Industrie in Niel via een efficiënt proces. Eerst en vooral wordt de nieuwe vloer in dunne vloeibare lagen aangebracht. Deze vloeistofdichte lagen harden snel uit, zodat jij en je werknemers al na enkele dagen het resultaat met eigen ogen kunnen bewonderen. Daarna wordt de vloer afgewerkt volgens de nieuwste technieken binnen het vak. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van een gietvloer op kantoor of magazijn. Twijfel niet langer en laat de productie van een gietvloer maar aan ons over!

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Schakel ons meteen in

Heb je nog vragen over de aanleg of reparatie van een gietvloer? Onze professionals staan elke dag opnieuw voor je klaar. Laat je gegevens achter via het online contactformulier of bel even naar het nummer 03 888 84 84. Wij bezorgen je graag een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid