Betonvloer herstellen

Betonvloer herstellen

Betonvloer herstellen

Met de meest effectieve reparatiemethode voor een betonnen vloer kan pas na een gedegen schadediagnose aangevangen worden. De redenen dat een betonnen vloer breekt of scheurt lopen nogal uiteen. De meest voorkomende schadeoorzaken zijn:

  • corrosie van de wapening
  • verzakking en breuk door grondverzakking
  • chemische aantastingen door zouten of zuren
  • uitbrokkeling door zware mechanische belasting
  • funderingsproblemen door inklinken van zandbed

Bij de genoemde schades kan in sommige gevallen volstaan worden met enkel een herstel van de zichtbare schade. Het kan ook voorkomen dat, zoals bij schade door funderingsproblemen, er tevens andere constructieve maatregelen nodig zijn.

Abbi Industries, meer dan alleen betonvloer reparatie

Onze betonspecialisten repareren naast gevolgschades in betonvloeren ook architectonische breuken. Regelmatig komt het bij chemische aantastingen, vochtproblemen of verzakking van de vloer voor dat ook de gemetselde buitengevel of de kelder is aangetast. Uw persoonlijke projectleider bij Abbi industries zorgt ervoor dat bij het betonvloeren herstellen niet alleen de oorzaak, maar ook eventuele gerelateerde problemen de benodigde aandacht krijgen.

Waterdichte dienstverlening aan particulier en industrie

Het herstellen van betonvloeren is, in de meer dan 30 jaar dat Abbi professioneel actief is in de bouwwereld, uitgegroeid tot een van onze expertisepunten. Continu worden onze medewerkers bijgeschoold om de modernste technieken en producten op de voet te volgen. Warme of koude hydrofobering of verwerking van twee componenten acrylaten tegen zuren en andere bijtende stoffen? Ze bevatten allemaal geen geheimen meer voor ons.

Vraag meteen een offerte aan

Wacht niet te lang met herstellen van uw betonvloer. Hoe meer de vloer is aangetast, des te minder het bevorderlijk is voor de constructie en uw portemonnee.

Vraag uw gratis offerte