Betonvloer herstellen

Betonvloer renovatie

Het behandelen van een betonvloer, wanneer bijvoorbeeld een renovatie nodig is, kan pas worden uitgevoerd na een gedegen schadediagnose van de betonnen vloer. De redenen dat een betonnen vloer breekt of scheurt lopen namelijk nogal uiteen. Het is echter belangrijk om de juiste oorzaak te achterhalen om te weten hoe de vloer correct moet worden behandeld. De meest voorkomende schadeoorzaken zijn:

Interesse in onze diensten?

Vraag uw gratis offerte

  • Corrosie van de betonwapening
  • Verzakking en breuk door grondverzakking
  • Chemische aantastingen door zouten of zuren
  • Uitbrokkeling door zware mechanische belasting en/of uit krimpvoegen of uitzettingsvoegen
  • Funderingsproblemen door inklinken van zandbed

In sommige gevallen van de genoemde oorzaken, volstaat het om enkel een renovatie uit te voeren van de zichtbare schade aan de betonvloer. Het kan ook voorkomen dat, zoals bij schade door funderingsproblemen, er tevens andere constructieve maatregelen nodig zijn. Hierbij moeten we de betonvloer grondiger behandelen.

ABBI INDUSTRIE, MEER DAN ALLEEN BETONVLOER RENOVATIE

Onze betonspecialisten behandelen naast gevolgschades in betonvloeren ook architectonische breuken. Regelmatig komt het bij chemische aantastingen, vochtproblemen of verzakking van de vloer voor dat ook de gemetselde buitengevel of de kelder is aangetast. De persoonlijke projectleider bij ABBI Industrie zorgt ervoor dat we meer dan enkel de oorzaak aanpakken bij de renovatie van de betonvloer. Ook eventuele gerelateerde problemen krijgen hierbij de benodigde aandacht.

WATERDICHTE DIENSTVERLENING AAN PARTICULIER EN INDUSTRIE

Onze service voor de renovatie van betonvloeren is, in de meer dan 30 jaar dat ABBI professioneel actief is in de bouwwereld, uitgegroeid tot een van onze expertisepunten. Continu worden onze medewerkers bijgeschoold om de modernste technieken en producten op de voet te volgen. Warme of koude hydrofobering of verwerking van twee componenten acrylaten tegen zuren en andere bijtende stoffen? Ze bevatten allemaal geen geheimen meer voor ons.

VRAAG METEEN EEN OFFERTE AAN

Wacht niet te lang met de renovatie van uw betonvloer. Hoe meer de vloer is aangetast, des te minder het bevorderlijk is voor de constructie en uw portemonnee. Vraag daarom snel een offerte aan voor het behandelen van uw betonvloer. Gebruik hiervoor het online formulier of bel 03 888 84 84.