Betonvloerrenovatie

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Betonwerk en herstellingen » Betonvloerrenovatie

Heeft je woning nood aan bentonvloerrenovatie? Dit proces kan pas worden uitgevoerd na een gedegen schadediagnose van de betonnen vloer. De redenen dat een betonnen vloer breekt of scheurt, lopen namelijk nogal uiteen. Het is uitermate belangrijk om de juiste oorzaak te achterhalen hoe we aan de slag moeten gaan met de betonvloerrenovatie. ABBI Industrie uit Niel staat voor je klaar.

Wanneer komt een betonvloerrenovatie van pas?

De meest voorkomende schadeoorzaken zijn:

  • Corrosie van de betonwapening;
  • Verzakking en breuk door grondverzakking;
  • Chemische aantastingen door zouten of zuren;
  • Uitbrokkeling door zware mechanische belasting en/of uit krimpvoegen of uitzettingsvoegen;
  • Funderingsproblemen door inklinken van zandbed.

In sommige gevallen van de genoemde oorzaken, volstaat het om enkel een renovatie uit te voeren van de zichtbare schade aan de betonvloer. Het kan ook voorkomen dat, zoals bij schade door funderingsproblemen, er tevens andere constructieve maatregelen nodig zijn. Hierbij moeten we grondiger te werk gaan tijdens de betonvloerrenovatie.

Meer dan alleen een renovatie

Onze betonspecialisten repareren naast gevolgschades in betonvloeren ook architectonische breuken. Regelmatig komt het bij chemische aantastingen, vochtproblemen of verzakking van de vloer voor dat ook de gemetselde buitengevel of de kelder is aangetast. De persoonlijke projectleider bij ABBI Industrie zorgt ervoor dat we meer dan enkel de oorzaak aanpakken bij de betonvloerrenovatie. Ook eventuele gerelateerde problemen krijgen hierbij de benodigde aandacht.

Waterdichte dienstverlening aan particulieren en industrieën

Onze service voor de renovatie van betonvloeren is – in de meer dan 30 jaar dat ABBI Industrie te Niel, vlak bij Antwerpen, professioneel actief is in de bouwwereld – uitgegroeid tot een van onze expertisepunten. Continu worden onze medewerkers bijgeschoold om de modernste technieken en producten op de voet te volgen. Krijgen we te maken met warme of koude hydrofobering of verwerking van twee componenten acrylaten tegen zuren en andere bijtende stoffen? Ze bevatten allemaal geen geheimen meer voor ons.

Vraag meteen een offerte aan

Wacht niet te lang met de betonvloerrenovatie. Hoe meer de vloer is aangetast, des te minder het bevorderlijk is voor de constructie en je portemonnee. Vraag daarom snel een offerte aan voor de betonvloerrenovatie. Gebruik hiervoor het online formulier of bel naar het nummer 03 888 84 84

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie