Gietvloer plaatsen

Gietvloeren

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een afwerkvloer die wordt aangebracht op een draagvloer. Deze kunstharsvloer wordt in vloeibare vorm aangebracht, waarna hij in de loop der dagen uithardt. Binnen het assortiment van ABBI vindt u verschillende soorten gietvloeren die volledig kunnen worden aangepast naar de belasting, ondergrond, smaak etc. Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvend advies en informatie.

Soorten gietvloeren

ABBI levert diverse soorten gietvloeren, zoals de polyurethaan vloer en de epoxy gietvloer.

Epoxyvloeren worden in lagen van 1 tot 8 mm aangebracht. Epoxy is een kunsthars met een goede mechanische en chemische weerstand. Daarnaast is de prijs van epoxyvloeren over het algemeen aantrekkelijk. Epoxyvloeren worden, in verband met de hygiëne en de goede weerbaarheid tegen zuren, doorgaans gebruikt in de industrie. Vloeren gegoten van epoxy hebben normaal gesproken enige tijd nodig om uit te harden. In overleg is het mogelijk om te kiezen voor een snel hardend systeem. Met dit systeem mag de vloer slechts één dag niet worden gebruikt.

Een PU vloer is meer geschikt voor woonhuizen. Een polyurethaan vloer is elastisch, veert iets mee en is vaak in de meest uiteenlopende RAL-kleuren verkrijgbaar. De PU gietvloer wordt, met name vanwege de vering en elasticiteit, ook in gymzalen gebruikt. Naast toepassingen binnen, zijn gietvloeren buiten eveneens een goede keuze vanwege de goede weersbestendigheid en het onderhoudsgemak. Een populaire keuze hier is bijvoorbeeld het steentapijt voor buiten.

Daarnaast bieden wij binnen ons gamma ook nog troffelvloeren, steentapijten, antistatische vloeren en vloercoatings aan.

Een gietvloer van ABBI

ABBI brengt bij u een kwalitatief hoogwaardige gietvloer aan. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat kwaliteit is. Daarnaast volgen we de trends op het gebied van gietvloeren op de voet. Kwaliteitszorg bij de uitvoering staat bij ons voorop. U kunt er dan ook van uitgaan dat u bij ABBI de beste gietvloer krijgt. Voor zowel particuliere als industriële vloeren streeft ABBI naar de hoogste kwaliteit. We hebben inmiddels naam gemaakt in diverse bedrijfssectoren, zoals de farmaceutische industrie en de petroleum- en chemische industrie.

Contact

Wilt u zelf genieten van alle voordelen die een gegoten vloer biedt? Neem dan snel contact met ons op. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de meest geschikte gietvloer voor uw bedrijf of woning.

Vrijblijvend advies aanvragen