Gietvloer in Antwerpen en omgeving

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Gietvloeren

Een gietvloer laat je plaatsen door een aannemer van ABBI Industrie uit Niel, vlak bij Antwerpen. Al meer dan 30 jaar lang plaatsen wij verschillende soorten gietvloeren bij bedrijven en particulieren in heel Vlaanderen. Wij zijn een heus familiebedrijf met drie generaties aan ervaring. Lees verder en ontdek onze verschillende gietvloeren in regio Antwerpen en vraag een offerte aan.

Welke gietvloer voor huizen en bedrijven kies jij in Antwerpen?

ABBI Industrie is een aannemer voor gietvloeren uit Niel, nabij Antwerpen. Wij hebben dan ook een ruime ervaring met verschillende soorten gietvloeren voor zowel bedrijven als particulieren. Deze vloeren zijn duurzaam, slijtvast en uiterst onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gelegd en worden aangepast aan jouw behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan een werkvloer of een garage. Zo verschillen de gietvloeren afhankelijk van de belasting, ondergrond en smaak. Bij ons als aannemer uit regio Antwerpen vind je dan ook steeds de perfecte gietvloeren en vraag je een offerte op maat aan. Je kiest uit:

  • Epoxyvloeren
  • PU gietvloeren
  • Troffelvloeren
  • Antistatische vloeren
  • Steentapijten

Naadloos resultaat van de beste kwaliteit

Welke gietvloer voor bedrijven of particulieren jij ook kiest voor je pand in Antwerpen of elders in Vlaanderen, je geniet van een naadloos resultaat bij ABBI Industrie. Onze ervaren medewerkers brengen de nieuwe afwerkvloer aan in vloeibare lagen van 1 tot 8 millimeter dik. Deze harden vervolgens uit zodat je al binnen enkele dagen geniet van het resultaat. Hierbij werken we enkel met hoogwaardige materialen en technieken volgens de nieuwste ontwikkelingen en trends. Loopt je gietvloer na verloop van tijd toch schade op? Dan schakel je ons in voor een reparatie.

Vraag een offerte aan voor jouw gietvloer

Ben je benieuwd wat een gietvloer voor jouw pand in Antwerpen kost? Vraag dan een gratis offerte aan voor gietvloeren bij ons als aannemer in regio Antwerpen. We maken deze berekening graag voor je. Gebruik snel en eenvoudig het formulier via de website om ons in te schakelen. Bel naar 03 888 84 84 als je met andere vragen zit of meer wilt weten over ons bedrijf en onze diensten.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie