Gietvloer in Antwerpen en omgeving

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Gietvloeren

Een gietvloer laat je plaatsen door een aannemer van ABBI Industrie uit Niel, vlak bij Antwerpen. Al meer dan 30 jaar lang plaatsen wij verschillende soorten gietvloeren bij bedrijven en particulieren in heel Vlaanderen. Wij zijn een heus familiebedrijf met drie generaties aan ervaring. Lees verder en ontdek onze verschillende gietvloeren in regio Antwerpen en vraag gerust om meer informatie. Onze medewerkers hebben genoeg ervaring in het vak om je zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen.

De beste gietvloer voor uw huis of bedrijf in Antwerpen

ABBI Industrie is een aannemer voor gietvloeren uit Niel, nabij Antwerpen. Wij hebben dan ook een ruime ervaring met verschillende soorten gietvloeren voor bedrijven en particulieren. Deze vloeren zijn duurzaam, slijtvast en uiterst onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gelegd en worden aangepast aan jouw behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer of een garage. Zo verschillen de gietvloeren afhankelijk van de belasting, ondergrond en persoonlijke smaak. Bij ons als aannemer uit regio Antwerpen vind je dan ook steeds de perfecte gietvloeren. Je kiest uit:

  • Epoxyvloeren
  • PU-gietvloeren
  • Troffelvloeren
  • Antistatische vloeren
  • Steentapijten

Ben je niet helemaal zeker van de juiste kunstharsvloer? Laat onze aannemers je adviseren over gietvloeren. Samen bespreken we je wensen om de best passende vloer uit te kiezen. Wij staan erom bekend om écht te luisteren naar de klant en onze aanpak hierop aan te passen.

Naadloos resultaat van de beste kwaliteit

Welke gietvloer voor bedrijven of particulieren jij ook kiest voor je pand in Antwerpen of elders in Vlaanderen, je geniet van een naadloos resultaat bij ABBI Industrie. Onze ervaren medewerkers brengen de nieuwe afwerkvloer aan in vloeibare lagen van één tot acht millimeter dik. Deze harden vervolgens uit zodat je al binnen enkele dagen geniet van het resultaat. Hierbij werken we enkel met hoogwaardige materialen en technieken volgens de nieuwste ontwikkelingen en trends. Loopt je gietvloer na verloop van tijd toch schade op? Dan schakel je ons in voor een reparatie.

Contacteer ons voor meer informatie

Ben je benieuwd wat een gietvloer voor jouw pand in Antwerpen nu precies kost? Vraag dan gerust om meer informatie over gietvloeren van ons als aannemer in regio Antwerpen. We rekenen graag het kostenplaatje voor je uit. Gebruik snel en eenvoudig het formulier via de website om ons in te schakelen. Bel naar 03 888 84 84 als je met andere vragen zit over gietvloeren voor bedrijven of meer wilt weten over onze diensten.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie