Vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Vochtbestrijding door specialisten

Zijn uw muren nat of klam en hebt u dringend hulp nodig bij vochtbestrijding? Dan bent u bij de experts van ABBI aan het juiste adres. Vochtbestrijding in muren is een klus die u beter niet zelf kunt uitvoeren, want voor een effectieve aanpak is specialistische kennis en veel ervaring nodig. Voordat we aan het werk gaan, is een grondige analyse van uw muren nodig. Een getrainde blik is hierbij onmisbaar. Vochtige muren behandelen moet direct slagen, want vochtige muren kunnen ernstige schade toebrengen aan uw huis en (erger nog) uw gezondheid. ABBI lost vochtproblemen in uw huis snel en duurzaam op.

Vocht bestrijden in muren

Het eerste wat we doen, is vaststellen wat de oorzaak van uw vochtprobleem is. Want pas als we exact weten wat eraan schort, kunnen we het structureel oplossen. Meestal beginnen vochtproblemen in de kelder, waar de druk van het grondwater zo groot kan zijn dat het door het beton heen sijpelt. Door de warmte gaat het beton schimmelen, en daarvan kunt u ziek worden. Het is dan ook belangrijk vochtproblemen meteen aan te pakken en vakmensen in te schakelen voor de vochtwering. ABBI brengt de vochtisolatie snel aan en zorgt voor een blijvende oplossing. We richten ons altijd eerst op de kelder, want van hieruit kan het vocht in uw woning omhoogtrekken.

ABBI, vakkundige vochtbestrijding in huis

Snel vochtplekken behandelen is noodzakelijk om het probleem niet te doen escaleren. Vocht in uw huis bestrijden is een taak voor specialisten. ABBI heeft de beste technieken en kennis op vlak van vocht behandelingen en kan problemen met vocht in uw huis definitief oplossen.

Vochtige muren behandelen

Vochtige muren behandelen doen we als volgt: we injecteren alle barsten in het beton, want hierdoor is de muur poreus en kwetsbaar. Als er geen water meer doorheen kan, blijven uw muren droog en zal het vocht zich niet verder verspreiden. Vervolgens wordt een vochtwerend middel aangebracht, zodat vocht absoluut geen kans heeft. Met deze werkwijze is vocht in muren bestrijden zeer effectief.

 

Wilt u weten wat ABBI voor u kan betekenen op vlak van vochtbestrijding? Neem dan snel contact met ons op!

Vrijblijvend advies aanvragen of Vraag uw gratis offerte