Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer of mortelvloer heeft een zeer hoge mechanische sterkte. Deze vloer wordt gemaakt van fijn natuursteen dat door middel van twee componenten epoxyhars wordt gebonden. Door de waterdichte structuur zijn troffelvloeren zeer hygiënisch. Bovendien zijn ze ook uitermate geschikt voor ruimtes die zwaar belast worden. Hierdoor is dit type gietvloer geschikt om te plaatsen binnen een industriële setting, zoals in magazijnen, werkplaatsen of voetbalkleedruimtes. Overweeg je om een mortelvloer te kopen en in je bedrijf te plaatsen? Bij ABBI Industrie te Niel, vlak bij Antwerpen, zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van troffelvloeren en dergelijke.

Home » Gietvloeren » Troffelvloeren

Een troffelvloer combineren met een vloerplint

Wanneer je een mortelvloer wenst met plint, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Een plint wordt gelijktijdig met je troffelvloer geplaatst. Wanneer muren nog betegeld dienen te worden, adviseren wij je bij ABBI Industrie in Niel, ons bedrijf niet ver van Antwerpen, deze iets hoger dan normaal te plaatsen. Zo kunnen wij de plint direct onder de tegel plaatsen. Heb je een bestaande, betegelde muur? Via een strip kunnen we de plint op de tegelmuur bevestigen. Plinten worden voornamelijk in verband met hygiëne gebruikt in de horeca. In de horeca dient men zich namelijk te houden aan de HACCP-norm.

Kies voor een mortelvloer

Door gebruik te maken van gekleurd zand en deze te mengen met epoxyhars, kunnen wij een ruim scala aan kleuren aanbieden. Mortelvloeren en troffelvloeren worden door middel van een troffel en spaan of screedbox (mechanisch) naadloos aangebracht. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om je vloer op afwateren aan te leggen. Wij kunnen troffelvloeren plaatsen op diverse ondergronden, zoals cement- en anhydriet. Dit kan echter een impact hebben op de prijs, net als de afwerking.

Vertrouw op onze expertise en contacteer ons

Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het verzorgen van betonwapening of het plaatsen van een Terradec. Wil je graag een vrijblijvende prijs voor jouw troffelvloer of mortelvloer ontvangen? Of wil je gebruikmaken van een van onze andere vele diensten? Bel dan naar 03 888 84 84 of vraag meteen een offerte aan via het invulformulier.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie