Gietvloer plaatsen

Troffelvloeren

Hygienisch en waterdicht

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een troffelvloer. Een troffelvloer wordt ook wel mortelvloer genoemd. Het is een vloer met een zeer hoge mechanische sterkte en wordt gemaakt van fijne natuursteen dat door middel van twee componenten epoxyhars wordt gebonden.

Toepasbaarheid van een troffelvloer

Omdat de troffelvloer waterdicht en zeer hygiënisch is, is de vloer uitermate geschikt voor uw keuken of uw badkamer. Ook zijn deze vloeren uitermate geschikt voor ruimtes die zwaar belast worden. Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld magazijnen, werkplaatsen en voetbalkleedruimtes. Wij kunnen troffelvloeren plaatsen op diversen ondergronden zoals, cement- en anhydriet.

Kiezen voor een vloerplint

Wanneer u een vloer wenst met plint, bestaat dit ook tot de mogelijkheden. Een plint wordt gelijktijdig met een vloer geplaatst. Wanneer muren nog betegeld dienen te worden, adviseren wij u deze iets hoger dan normaal te plaatsen zodat wij de plint direct onder de tegel kunnen plaatsen. Heeft u een bestaande, betegelde muur? Dan kunnen wij door middel van een strip de plint op de tegelmuur bevestigen. Plinten worden voornamelijk in verband met hygiëne gebruikt in de horeca. In de horeca dient men zich te houden aan de haccp-norm.

Troffelvloeren van ABBI

Door gebruik te maken van gekleurd zand en deze te mengen met epoxyhars, kunnen wij verschillende kleuren vloeren leveren. Troffelvloeren worden door middel van een troffel en spaan of screedbox (mechanisch) aangebracht. Voordeel hiervan is dat er een naadloze vloer ontstaat. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om uw vloer op afwateren aan te leggen.

Ook overtuigd van deze kwaliteitsvolle troffelvloeren?

Vrijblijvend advies aanvragen of Vraag uw gratis offerte