Gietvloer plaatsen

Troffelvloeren

Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer of mortelvloer is een vloer met een zeer hoge mechanische sterkte en wordt gemaakt van fijne natuursteen dat door middel van twee componenten epoxyhars wordt gebonden. Door de waterdichte structuur zijn troffelvloeren zeer hygiënisch. Bovendien zijn ze ook uitermate geschikt voor ruimtes die zwaar belast worden, wat zorgt dat dit type gietvloer uitermate geschikt is om te plaatsen binnen een industriële setting, zoals in magazijnen, werkplaatsen of voetbalkleedruimtes. Overweegt u een troffelvloer te kopen om in uw bedrijf te plaatsen? Bij ABBI zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van troffelvloeren. Vraag hier uw troffelvloer prijs aan!

Uw troffelvloer combineren met een vloerplint

Wanneer u een troffelvloer wenst met plint, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Een plint wordt gelijktijdig met uw troffelvloer geplaatst. Wanneer muren nog betegeld dienen te worden, adviseren wij u deze iets hoger dan normaal te plaatsen zodat wij de plint direct onder de tegel kunnen plaatsen. Heeft u een bestaande, betegelde muur? Dan kunnen wij door middel van een strip de plint op de tegelmuur bevestigen. Plinten worden voornamelijk in verband met hygiëne gebruikt in de horeca. In de horeca dient men zich te houden aan de haccp-norm.

Troffelvloeren van ABBI

Door gebruik te maken van gekleurd zand en deze te mengen met epoxyhars, kunnen wij een ruim scala troffelvloer kleuren aanbieden. Troffelvloeren worden door middel van een troffel en spaan of screedbox (mechanisch) aangebracht. Voordeel hiervan is dat er een naadloze vloer ontstaat. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om uw vloer op afwateren aan te leggen.

Wij kunnen troffelvloeren plaatsen op diversen ondergronden zoals, cement- en anhydriet. Dit kan echter een impact hebben op de troffelvloer prijs, net als de afwerking. Wil u een vrijblijvende prijs voor uw troffelvloer ontvangen? Vraag dan snel uw gratis offerte aan.

GRATIS OFFERTE