Waterdichting terras

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Terrasrenovatie » Waterdichting terras

Terrassen zijn vaak onderhevig aan betonrot veroorzaakt door waterindringing. Om hier een duurzame herstelling uit te voeren dient eerst de oorzaak van de vochtinfiltratie aangepakt te worden. In veel gevallen moet de terrasvloer vernieuwd of waterdicht overlaagd worden. Daarna kan het beton hersteld worden en eventueel beschermd met een betoncoatingsysteem.

Onze terrassystemen op basis van aangepaste kunstharsen worden vloeibaar aangebracht. Hierdoor kunnen details zoals opstanden, goten, sokkels en afvoerputjes naadloos en duurzaam worden afgedicht.

In eerste instantie zijn onze terrassystemen een beter alternatief dan de gebruikelijke materialen. Ze zijn flexibel, scheur overbruggend en brandvertragend. Tevens worden deze waterdichtingen zodanig afgewerkt dat ze een volwaardige slijtvloer vormen. De totaal dikte varieert tussen de 2mm en 8mm naargelang het gekozen systeem,hierdoor is het ideaal om renovaties mee uit te voeren.

De waterdichting en esthetiek gaan dan ook hand in hand. Mogelijkheden zijn legio; terrassen, balkons, galerijen, daken, antisliplagen en wandelpaden.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie