Gietvloer plaatsen

PU gietvloeren

Wat is een PU gietvloer?

PU staat voor polyurethaan en dat is een uiterst plooibaar en tegelijkertijd sterke kunststofsoort dat in vele bouwmaterialen en gebruiksvoorwerpen verwerkt is. Een polyurethaan vloer is een bijzonder duurzame gietvloer van kunststof met als basis polyurethaanhars.

Waarom kiezen voor polyurethaan vloeren?

Een polyurethaan vloer wordt volledig naadloos gelegd, is 100% waterdicht, hard en daarnaast flexibel genoeg om niet te scheuren. De mechanische en chemische weerstand van een polyurethaan gietvloer is hoger dan dat van een gewone epoxy gietvloer. Bovendien kunnen PU vloeren op alle ondergronden worden geplaatst, zelfs op een bestaande tegel- of houten vloer. Dat maakt dat het niet alleen de ideale vloer is voor grotere industriële ruimten, maar ook voor kleine werkplaatsen, garages, magazijnen en labo’s.

Door de prima onderhoudsmogelijkheden zijn polyurethaan vloeren ook zeer populair binnenshuis. Bovendien kunt u er een eigen touch aan geven door te kiezen voor een betonlook vloer.

Prijs van een PU vloer

Een PU vloer is makkelijk in het onderhoud en bestand tegen de meeste zuren en kleurstoffen. Door de toenemende populariteit die het gebruik van PU gietvloeren genieten is ook de hoogte van een polyurethaan gietvloer prijs zeer aantrekkelijk te noemen.

Economische polyurethaan gietvloeren

Vloeren van polyurethaan giethars hebben een zogenaamde gestaffelde prijs. Dit houdt in dat de PU vloeren prijzen gebaseerd worden op de klasse van de PU vloer en de hoeveelheid vierkante meters. Hoe meer vierkante meters, hoe lager de PU vloer prijs wordt. Een polyurethaan vloer prijs kan niet van tevoren vastgesteld worden doordat elke prijsbepaling situatie- en klantgebonden is.

Laat ABBI vrijblijvend een offerte opmaken voor uw PU gietvloer en sta versteld van de gunstige polyurethaan vloeren prijzen die wij hanteren.

Vraag uw gratis offerte