PU gietvloeren

Wat is een pu gietvloer?

PU staat voor polyurethaan en dat is een uiterst plooibaar en tegelijkertijd sterke kunststofsoort dat in vele bouwmaterialen en gebruiksvoorwerpen verwerkt is. Een polyurethaan vloer is een bijzonder duurzame gietvloer van kunststof met als basis polyurethaanhars. Een polyurethaan vloer wordt volledig naadloos gelegd, is 100% waterdicht, hard en daarnaast flexibel genoeg om niet te scheuren. De mechanische en chemische weerstand van een polyurethaan gietvloer is hoger dan dat van een gewone epoxie gietvloer.

Waarom kiezen we voor polyurethaan vloeren?

Epoxyvloeren zijn naadloze gietvloeren gemengd met epoxy kunsthars. Een epoxy vloer kan op alle ondergronden succesvol worden gelegd, zelfs op een bestaande tegel- of houten vloer. Dat maakt dat de epoxy vloer niet alleen de ideale vloer is voor grotere industriële ruimten, maar ook voor kleine werkplaatsen, garages, magazijnen en labo’s.

Prijs van een PU vloer

Een PU vloer is makkelijk in het onderhoud en bestand tegen de meeste zuren en kleurstoffen. Door de toenemende populariteit die het gebruik van PU gietvloeren genieten is ook de hoogte van een polyurethaan gietvloer prijs zeer aantrekkelijk te noemen.

Economische polyurethaan gietvloeren

Vloeren van polyurethaan giethars hebben een zogenaamde gestaffelde prijs. Dit houdt in dat de PU vloeren prijzen gebaseerd worden op de klasse van de PU vloer en de hoeveelheid vierkante meters. Hoe meer vierkante meters, hoe lager de PU vloer prijs wordt. Een polyurethaan vloer prijs kan niet van tevoren vastgesteld worden doordat elke prijsbepaling situatie- en klantgebonden is. Laat ABBI vrijblijvend een offerte opmaken voor uw PU gietvloer en sta versteld van de gunstige polyurethaan vloeren prijzen die wij hanteren.