Terrasrenovatie

Beton terras

Een terras van beton

Beton is stevig, het kan tegen een stootje en heeft vaak maling aan de verschillende weersomstandigheden. Daarom is het een ideaal, duurzaam bouwmateriaal. Het wordt ook veel gebruikt voor het leggen van zwembaden, trappen en zelfs terrassen. Een betonnen terras is gebruiksvriendelijk, makkelijk aan te leggen en vormt een goede basis voor als u een veranda zou willen aanbrengen.

Particulier & zakelijk

Er zijn verschillende redenen waarom u een terras van beton zou willen laten aanleggen. Het is bijvoorbeeld handiger in onderhoud bij een horecagelegenheid, maar het kan ook fijn zijn om een betonterras voor uw kantoorgebouw te hebben liggen. Wij leggen echter ook een terras in beton neer bij u in de voor- of achtertuin. Hiervoor komen we graag bij u langs, zodat we u een passend advies kunnen geven.

Afwerking beton terras

Tegenwoordig is het heel makkelijk om beton een leuke kleur te geven. Er is wat dat betreft veel mogelijk. Beton is echter wel het meest definitieve materiaal. Het is daarom belangrijk om te weten of er leidingen en kabels onder het terras door zullen lopen. Met behulp van bouwtekeningen en dergelijke sporen we dat snel voor u op.

Contact met ABBI

Heeft u interesse in een terras in beton? Neem dan voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag ter woord. Ook maken we voor u een offerte op maat, zodat u snel kunt genieten van uw beton terras. En wanneer u vragen heeft over renovatie van het beton, dan kunt u ook bij ons terecht.
Wil u meer weten over uw mogelijkheden rond beton terrassen?

Vrijblijvend advies aanvragen of Vraag uw gratis offerte