Gevelreinigingen

Gevelreiniging in en rond Antwerpen

Uw gevel kan vervuild zijn met onder andere organische vervuiling, graffiti of gevelverf en natuurlijk wilt u graag van deze vervuiling af. Aarzel dan niet en neem contact met ons op om uw gevels te reinigen. Ons werkgebied van gevelreiniging is Antwerpen en omgeving. Mocht u per direct gevelreiniging in Antwerpen of omgeving wensen, dan kunnen wij zeer snel ter plekke zijn. Ons bedrijf is gevestigd te Niel op ongeveer 10 kilometer afstand van Antwerpen. Wij staan voor een gegarandeerde reiniging van uw gevel. Alvorens uw gevel te reinigen wordt door een van onze oordeelkundigen gekeken naar uw gevel om na te gaan welke gevelreiniger het beste bij uw gevel past. Gevels kunnen namelijk op drie verschillen manieren worden gereinigd: door middel van stoom cleanen, het chemisch reinigen en het stralen.

Stroom cleanen

Stoom cleanen is de gemakkelijkste manier om uw gevel te reinigen en is geschikt voor het reinigen van vervuiling zoals mos, algen en klimop. Het water wordt verwarmd tot 145 graden. Middels hoge druk (maximaal 300 bar) wordt dit water tegen uw gevel gespoten. Het opgeloste vuil wordt netjes door ons weggespoeld.

Chemisch uw gevel reinigen

Het reinigen van gevels geschiedt via stoom en een reinigingsmiddel. Verfresten en lichte roetaanslag worden hierdoor makkelijk van uw buitenmuur verwijderd. Door een oordeelkundige van ons wordt nagegaan wat de steensoort van uw gevel is, zodat het meest effectieve reinigingsmiddel kan worden gehanteerd.

Gevelreiniging via stralen

Graffiti of zware roetaanslag worden door middel van zandstralen of stralen van uw gevel verwijderd. Het stralen gebeurt onder lage druk, zodat kwetsbare ondergronden niet worden aangetast. Ook gaan wij na wat het meest geschikte straalmiddel voor uw gevel is. Wij zullen uw buitenmuur reinigen tegen een gunstige prijs. Voor onze prijzen van gevelreiniging kunt u contact opnemen onderaan deze pagina.