Over ons

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Over ons

De toenemende vraag naar gespecialiseerde aannemersbedrijven in kunstharstechnieken lag aan de basis van onze oprichting in 1988. De voortdurend evolutie van de sector en de vraag van de industrie naar milieuvriendelijke toepassingen, maken het bestendig aanpassen van de uitvoeringswijzen noodzakelijk. ABBI is er in geslaagd door de jaren heen deze trend te volgen, samen met haar leveranciers, en uit te groeien tot een volwaardig bedrijf. Het zoeken naar de meest rendabele mogelijkheden en het vinden van technisch verantwoorde oplossingen is kenmerkend voor het teamwerk van ABBI. Bovendien gaat dit alles gepaard met een grote flexibiliteit en een nauwgezette kwaliteitszorg bij de uitvoering van projecten.

Drie generaties

Een open communicatie en een sterk samenwerkingsverband heeft ons de afgelopen decennia tot een voorname partner gemaakt. Gestart met slechts een handvol mensen is de visie van weleer ondertussen realiteit geworden. Het realiseren van een natuurlijke groei waarbij de bedrijfszekerheid en klantenservice primeert.

Hierbij steunen wij op de knowhow van drie actieve generaties waarbij wij traditie en innovatie combinerenen om zo aan de toekomst te werken.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie