Antislip coating op hellingbaan

Epoxy vloer garage

Ga voor een slijtvaste vloer en kies voor een epoxy vloer in je garage. ABBI Industrie heeft meer dan 30 jaar ervaring in de kunstharsindustrie en weet als geen ander de perfecte epoxy garagevloer te leggen die voldoet aan al jouw wensen. Lees verder en ontdek wat deze vloeren zo geschikt maakt voor garages.

Interesse in onze diensten?

Vraag uw gratis offerte

Waarom kiezen voor een epoxy vloer in jouw garage?

In een parkeergarage is het belangrijk om de juiste vloer te kiezen. Deze moet immers bestand zijn tegen de zware belasting van alle voertuigen die er dagelijks passeren. Andere uitdagingen voor garagevloeren zijn de vele sporen van rubber, olie en smeer. Daarom is een epoxy vloer een uitstekende oplossing voor een garage. Een epoxy garagevloer is een naadloze gietvloer met epoxyhars. Deze vloeren zijn vloeistofdicht zodat olie en rubber niet kunnen indringen. Deze vloer maakt het dus zeer eenvoudig om je garage proper te houden. Bovendien biedt een epoxy garagevloer een uitstekende mechanische en chemische weerstand. Deze vloer zal dus niet scheuren onder het zware gewicht van de vele voertuigen.

Vraag naar de prijs van uw garagevloer

Kies jij voor een epoxy vloer in je garage? Dan geniet je van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Hoeveel de prijs bedraagt, is afhankelijk van een aantal factoren. Een daarvan is de oppervlakte van je garage. Ook de ondergrond waarop de epoxyvloer in de garage wordt geplaatst speelt een rol. Net als de benodigde dikte van de vloer, gaande van 1 tot 4 mm. ABBI Industrie stelt graag een gratis offerte op voor een epoxy vloer in jouw garage. Zo weet je precies hoeveel de prijs van je nieuwe vloer bedraagt. Vraag online een offerte aan of bel naar 03 888 84 84.

Anderen bekeken ook

Gietvloer antwerpen | Gietvloer reparatie | Gietvloeren showroom