Opstijgend vocht

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Vochtbestrijding » Opstijgend vocht

Behandeling opstijgend vocht

Vochtoverlast door opkomend vocht door de vloer of optrekkend vocht via een binnenmuur? ABBI, de expert in de bestrijding van opstijgend vocht in Antwerpen en omstreken, is sinds 1987 uw vochtspecialist voor zowel particulieren als bedrijven.

Optrekkend vocht in muren

Er is niets zo vervelend als optrekkend vocht: uw wanddecoratie en verf laat los, het geeft lelijke plekken en als we optrekkend vocht niet behandelen brengt het ernstige constructieve schade aan het gebouw toe. Het belangrijkste van alles is wel dat het binnenklimaat te lijden heeft onder opstijgend vocht. Schimmels die ontstaan door vocht in huis zijn schadelijk voor onze luchtwegen. Daarnaast is een vochtige ruimte moeilijker te verwarmen en dat brengt weer extra energiekosten met zich mee.

Laat ons uw opstijgend vocht behandelen

Elk soort bouwmateriaal of constructie behoeft zijn eigen specifieke manier van opstijgend vocht bestrijden. ABBI is uw aangewezen hulp bij gevelrenovatie, betonherstellingen en de afvoer van grondwater van terrassen en parkings. Opstijgend vocht in muren lossen wij voor u op met een vochtwerend, in de stenen of in het beton, kristalliserend impregnant. Daar waar kelders niet meer via de buitenzijde te bereiken zijn, behandelt ABBI opstijgend water uit de bodem in kelders met een vochtwerende binnenbekuiping. Hierbij wordt er een waterdichte mortellaag aan de binnenzijde van de kelderruimte aangebracht die er minstens 30 jaar tegen kan.

Kunstharsvloeren

Opstijgend grondvocht krijgt geen kans meer met een vochtwerende kunstharsvloer. Fijne gietvloeren, troffelvloeren met een grove structuur of alleen een coating om het opstijgend vocht te behandelen, ABBI heeft voor elke soort opstijgend vocht het juiste materiaal en de juiste man. Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan voor een aantrekkelijke opstijgend vocht prijs en laat ons morgen voor u een start maken aan een gezonder binnenklimaat.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie