Industriële betonvloer

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Industriele vloeren

Een industriële betonvloer is de perfecte vloer voor een bedrijf dankzij de vele voordelen die deze biedt. ABBI Industrie in Niel vlak bij Antwerpen heeft een ruime ervaring met het herstellen van betonvloeren. Voor het beste resultaat combineren we de kennis van drie generaties in ons familiebedrijf met de laatste innovaties. Bovendien geniet je hier van onze flexibiliteit en nauwgezette kwaliteitszorg voor betonvloeren die jarenlang meegaan. Lees verder en ontdek meer over onze betonvloeren en de vele voordelen ervan.

De voordelen van een industriële betonvloer

Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor een industriële betonvloer als industrievloer in je bedrijf. We sommen ze graag op. Zo is een betonvloer om te beginnen naadloos. Bijgevolg zijn er geen voegen waar vuil in terechtkomt, wat onderhoud en schoonmaak makkelijk maakt. Een industriële betonvloer is bovendien snel gestort en uitgehard. Hierdoor ga je snel weer aan de slag na het gieten van de vloer. Een industriële betonvloer is bovendien bestand tegen zware belastingen, zoals machines en voorraden, en de meeste chemicaliën. Perfect dus voor industriële ruimtes. Daarnaast is dit type vloer vloeistofdicht en kan een antislipcoating worden aangebracht. Een dergelijke coating maakt je vloer bovendien nog slijtvaster en beter beschermd tegen vuil.

Reken op ons team

Is jouw betonvloer aan een herstelling toe en ben je benieuwd naar de prijs? We rekenen het kostenplaatje voor de reparatie van jouw industriële betonvloer graag voor je uit. Vraag daarvoor een offerte aan. Dit kan online of door te bellen naar 03 888 84 84. Wist je bovendien dat wij ook experts zijn in het voorkomen van betonrot? Ook hiervoor neem je contact met ons op en dan adviseren we je graag.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie