Industriële betonvloer

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Industriele vloeren

Wist je dat een industriële betonvloer dé ideale ondergrond is voor je bedrijf? Dankzij de vele voordelen wordt dit vloertype steeds populairder. ABBI Industrie in Niel, niet ver van Antwerpen, heeft een ruime ervaring met het aanleggen én herstellen van betonvloeren. Lees verder en ontdek meer over onze betonvloeren en de vele voordelen.

De voordelen van een industriële betonvloer

Voor het beste resultaat combineren we de kennis van drie generaties in ons familiebedrijf met de laatste innovaties. Bovendien geniet je hier van onze flexibiliteit en nauwgezette kwaliteitszorg voor betonvloeren die jarenlang meegaan. Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor een industriële betonvloer als industrievloer in je bedrijf. We sommen ze graag op:

  • Een betonvloer is naadloos. Je hebt dus geen last van voegen waar vuil in terechtkomt, wat onderhoud en schoonmaak gemakkelijk maakt.
  • Een industriële betonvloer is bovendien snel gestort en uitgehard. Hierdoor ga je snel weer aan de slag na het gieten van de vloer.
  • Een industriële betonvloer is bestand tegen zware belastingen, zoals machines en voorraden, en de meeste chemicaliën. Perfect dus voor industriële ruimtes.
  • Daarnaast is dit type vloer vloeistofdicht en kan een coating worden aangebracht. Een dergelijke coating maakt je vloer bovendien nog slijtvaster en beter beschermd tegen vuil.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Of wil je bijvoorbeeld meer weten over een antislipvloer? Laat onze experts je bijstaan met persoonlijk advies op maat.

Reken op ons team

Is jouw betonvloer toe aan een betonherstelling en ben je benieuwd naar de prijs? We rekenen het kostenplaatje voor de reparatie van jouw industriële betonvloer graag voor je uit. Vraag ook gerust een offerte aan. Dit kan online of door te bellen naar 03 888 84 84. Wist je bovendien dat wij ook experts zijn in het voorkomen van betonrot? Ook hiervoor neem je contact op met onze experts in Niel. Wij adviseren je graag!

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie