Industriele vloeren

Industriele vloeroplossingen & toepassingen

Op zoek naar een vloer voor uw magazijn, winkel of andere industriële toepassing? Dan ben je bij ABBI aan het juiste adres!

Zowel onze gietvloeren, mortelvloeren als vloercoatings voldoen aan de hoge eisen van een vloer voor industriële toepassingen. Water- en vloeistofdichtheid, ijzersterk, onverslijtbaar en hygiënisch zijn eigenschappen die zeker niet mogen ontbreken.

Voor elke industrie hebben we een geschikte oplossing. Van antislip tot antistatisch of extra bestand tegen hitte of sterke zuren. Onze adviseurs zoeken samen met u naar de beste vloeroplossing voor uw specifieke industriële activiteiten.

Bekijk onze gietvloeren per sector:

De industrievloeren & -coatings van ABBI

Onze industriële vloeren zijn meestal gietvloeren die zijn voorzien van een extra toplaag. In deze toplaag zit (afhankelijk van de noden) kunststof, harssoorten, cement, mineralen of pigmenten verwerkt.

Een andere mogelijkheid zijn mortelvloeren die met een extra sluitlaag zijn afgewerkt om ze te verzegelen en bestand te maken tegen stof, water en vervuiling.

Tot slot kunnen we ook uw bestaande industrievloeren opfrissen met een epoxy vloercoating. Deze coating maakt de huidige vloer waterdicht, antislip en slijtvast.

 

Een vloeroplossing voor elk type industrie

Voor fabrieken kan zuurbestendigheid een belangrijke factor zijn, terwijl bij horeca hygiëne topprioriteit is. Bij showrooms speelt dan weer het esthetische karakter van de vloer een grotere rol.

De ene industrievloer is de andere niet en afhankelijk van uw industriële activiteit vraagt de vloer om extra specifieke eigenschappen. Onze vertegenwoordigers gaan dan ook steeds samen met u op zoek naar de meest geschikte vloeroplossing. Een oplossing op maat van uw industrie staat bij ABBI steeds centraal.

 

Uw industrievloer vakkundig geplaatst door ABBI

Het aanbrengen van een industrievloer kan je best uitbesteden aan een vakman. Bij ABBI zorgen we door onze jarenlange ervaring voor het professioneel maken, aanleggen en afwerken van uw industriële vloer. Zo bent u er zeker van dat de vloer ondanks de zware belasting jarenlang meegaat.

Voor bedrijven waar een volledige of langere shut down niet mogelijk is kan er gewerkt worden met snel hardende producten (zowel in PMMA, epoxy als PU). Binnen de 2u na plaatsing terug belastbaar, stofvrij, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en volledig naadloos!

Interesse in een van onze industrievloeren? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie of vraag meteen een gratis offerte aan.