Bakkerij

Een praktische vloer voor elke bakkerij. Perfect hygiënisch, slijtvast en makkelijk te reinigen

In een bakkerij is iedereen druk in de weer voor ons dagelijks brood. Hygiëne en voedselveiligheid zijn er dan ook van levensbelang. Dat begint bij een vloer die volledig vloeistofdicht en ondoordringbaar is, waardoor er nooit vuilresten in kunnen dringen. Een gietvloer dus, die als extra pluspunt heeft dat hij volledig naadloos is. Zo kunnen vuilresten en bacteriën zich niet ophopen in kleine spleten of voegen.

De gietvloeren voor bakkerijen zijn makkelijk schoon te maken. Resten van deeg, bloem en andere ingrediënten op de vloer zijn onvermijdelijk en moeten elke dag verwijderd worden om de werkruimte perfect hygiënisch te houden. Onze gietvloeren zijn bestand tegen dagelijks poetsen en ontsmetten.

Door de taai-elastische samenstelling van de gietvloeren, zijn ze perfect voor de dagelijkse drukte. Ze kunnen goed tegen heen en weer geloop, rijdende karretjes, zware objecten en vallende voorwerpen, zonder te verslijten of te scheuren.

En om nog een stapje verder te gaan, biedt ABBI ook hittebestendige systemen aan. Die beschermen de bakkerijvloer tegen de hitte van ovens, zodat je gietvloer ook in de heetste zones lang meegaat.

Op zoek naar een vloer voor uw bakkerij?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

De mogelijkheden voor bakkerijvloeren

Gietvloeren voor bakkerij

  • In PUepoxy en PMMA, hydraulische vloeren of PU-cement
  • Op een draagvloer in lagen van 1 tot 8 mm
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vloeistofdicht
  • Goede mechanische en chemische weerstand
  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding

Lees meer over onze gietvloeren

Mortelvloeren voor bakkerij

  • Kunnen op (bijna) elke vaste ondergrond
  • In lagen van 5 tot 15 mm
  • Decoratief
  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Bestand tegen de meeste mechanische en chemische belasting

Lees meer over onze mortelvloeren