Gevelrenovaties

ABBI, specialist in gevelrenovatie

ABBI is al jarenlang expert in gevels renoveren. We gaan grondig te werk en leveren kwaliteit, zodat u lang plezier van de renovatie hebt. Bij een gevelrenovatie is het belangrijk de situatie vooraf grondig te analyseren en aan te geven welke aanpak het beste resultaat geeft, zodat u weet wat u kunt verwachten. Bij gevelrenovaties pakken we niet alleen de oorzaken aan, maar ook de schadelijke gevolgen. Zo is uw gevel weer solide, oogt uw woning goed en blijft de waarde op peil. Uw renovatie van de gevel wordt uitgevoerd door specialisten die jarenlang ervaring hebben en bovendien bevlogen zijn over hun vak. ABBI is dé specialist in gevelrenovatie in Antwerpen en de wijde omgeving.

Gevelrenovaties vereisen zorgvuldige aanpak

Het spreekt voor zich dat renovaties aan uw gevel met de grootste zorg moeten worden uitgevoerd. Verdere beschadiging ligt namelijk al gauw op de loer en net daarom kiest u best voor een vakspecialist. Schade aan uw gevel wordt vakkundig hersteld, en mocht het nodig zijn, dan wordt hij behandeld met een beschermde coating die aantasting voorkomt. Uiteraard vertellen we u welke buitengevel renovatie methode we hanteren en houden we u steeds op de hoogte van de vorderingen.

Voorgevels renoveren met verschillende technieken

Bij gevelrenovaties maken we onder meer gebruik van stoomreiniging, waarbij de gevel met behulp van een stoomreiniger wordt ontdaan van viezigheid en schadelijke stoffen en begroeiing. Bij ABBI’s gevelrestauratie behoort gevelreiniging met zandstralen of waterstralen ook tot de mogelijkheden. Is uw gevel eenmaal schoon, dan kunnen we desgewenst een beschermende coating aanbrengen. Op die manier blijft het resultaat van de voorgevel renovatie langer behouden.

ABBI is u graag van dienst

Hebt u vragen over gevelrestauratie of wilt u zich laten adviseren over wat in uw situatie het beste is? Aarzel dan niet en neem telefonisch of per e-mail contact met ons. We vertellen u graag hoe we u van dienst kunnen zijn.