Epoxy gietvloer voor je bedrijf

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Gietvloeren » Epoxyvloer voor uw bedrijf

Wens jij graag een epoxy gietvloer te laten plaatsen in je bedrijf? Goed idee! Deze vloeren bieden immers heel wat voordelen, zoals onderhoudsgemak en duurzaamheid. Reken daarom op de specialisten van ABBI Industrie te Niel, vlak bij Antwerpen, om een epoxyvloer te plaatsen in je pand. Lees verder en ontdek alles over deze vloeren.

Wat is een epoxy gietvloer?

Een epoxyvloer is een naadloze gietvloer gemengd met epoxy giethars. Een gietvloer in epoxy kan op alle ondergronden succesvol worden gelegd, zelfs op een bestaande tegel. Dat maakt dat dit type vloer niet alleen de ideale vloer is voor grotere industriële ruimten, maar ook voor kleine werkplaatsen, garages, magazijnen en labo’s.

Wij zijn de specialist voor veelzijdige epoxyvloeren

Al jaren worden epoxyvloeren gebruikt voor industriële en kantoorvloeren. De voordelen van een gietvloer in epoxy ten opzichte van een traditionele gepolierde betonvloer zijn:

  • Epoxy vloeren zijn bijzonder duurzaam
  • Hogere mechanische en chemische weerstand
  • Aantrekkelijke epoxyvloer prijs per m²
  • Makkelijk in het onderhoud
  • Hoge mate van krasbestendigheid

Deze zaken zorgen ervoor dat epoxy gietvloeren uitermate geschikt zijn voor onder andere de auto-, chemische en textielindustrie, maar ook voor de voedselindustrie, brouwerijen en professionele keukens. Daarnaast wordt epoxy giethars ook vaak gebruikt als afwerklaag bovenop een draagvloer. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond volledig zuur- en vloeistofdicht wordt.

Zoveel betaal je bij ons bedrijf uit Antwerpen voor een epoxyvloer

De kosten voor een epoxyvloer zijn situatiegebonden. De prijs van de epoxyvloer wordt per vierkante meter berekend en is onder meer afhankelijk van de bestaande onderlaag en de benodigde dikte van de epoxyvloer. Gemiddeld liggen de lagen tussen de 1 en 8 millimeter per laag. Maar ook het aantal te gieten vierkante meters speelt hier een rol. Hoe hoger het aantal vierkante meters, des te lager de prijs van de epoxy gietvloer wordt.

TIP: In overleg kan er ook gekozen worden voor een snel hardend systeem, waarbij de gehele vloer slechts één dag buiten gebruik is. Daarvoor komen we ter plaatste om de dikte van de epoxyvloer en het aantal lagen die nodig zijn te bepalen. Zo kunnen we de epoxy gietvloer prijs het beste bepalen.

Vraag naar meer informatie of een offerte

Ben jij geïnteresseerd om een epoxyvloer te kopen? Contacteer dan ABBI, de specialist in onder andere epoxyvloeren en PU-vloeren in Antwerpen en omstreken! We vertellen je graag meer als je belt naar 03 888 84 84. Je kunt ook meteen online een offerte aanvragen.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie