Epoxy gietvloer

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Gietvloeren » Epoxyvloer voor uw bedrijf

Een epoxy gietvloer aanleggen op de werkvloer is altijd een goed idee. Deze vloeren bieden immers heel wat voordelen, zoals onderhoudsgemak en duurzaamheid. Reken daarom op de specialisten van ABBI Industrie te Niel, vlak bij Antwerpen, om een epoxyvloer te plaatsen in je pand. Lees verder en ontdek alles over deze vloeren.

Wat is een epoxy gietvloer?

Een epoxyvloer, beschikbaar voor je bedrijf in Antwerpen, is een naadloze gietvloer, gemengd met epoxy giethars. Een gietvloer in epoxy kan op alle ondergronden succesvol worden gelegd, zelfs op een bestaande tegel. Dat maakt dat epoxy vloeren niet alleen de ideale vloer is voor grotere industriële ruimten, maar ook voor kleine werkplaatsen, garages, magazijnen en labo’s.

Wij zijn de specialist voor veelzijdige epoxyvloeren

Al jaren worden epoxyvloeren gebruikt voor industriële ondergronden en kantoorvloeren in Antwerpen en omstreken. De voordelen van een gietvloer in epoxy, ten opzichte van een traditionele gepolierde betonvloer, zijn:

  • Epoxy vloeren zijn bijzonder duurzaam;
  • Ze hebben een hogere mechanische en chemische weerstand;
  • Een epoxyvloer heeft een aantrekkelijke prijs per vierkante meter;
  • Epoxy vloeren zijn makkelijk in onderhoud;
  • Ze hebben een hoge mate van krasbestendigheid;

Deze zaken zorgen ervoor dat epoxy gietvloeren uitermate geschikt zijn voor onder andere de auto-, chemische- en textielindustrie, maar ook voor de voedselindustrie, brouwerijen en professionele keukens. Daarnaast wordt epoxy giethars ook vaak gebruikt als afwerklaag bovenop een draagvloer. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond volledig zuur- en vloeistofdicht wordt.

Zoveel betaal je bij ons bedrijf uit Antwerpen voor een epoxyvloer

De kosten voor een epoxyvloer laten leggen in Antwerpen zijn situatiegebonden. We zetten graag de factoren even op een rijtje:

  • De prijs van de epoxyvloer wordt per vierkante meter berekend en is onder meer afhankelijk van de bestaande onderlaag.
  • Hoe zit het met de benodigde dikte van de epoxyvloer? Gemiddeld liggen de lagen tussen de één en acht millimeter per laag.
  • Ook het aantal te gieten vierkante meters voor epoxy vloeren speelt hier een rol. Hoe hoger het aantal vierkante meters, hoe voordeliger de prijs van de epoxy gietvloer wordt.

In overleg kan er ook gekozen worden voor een snel hardend systeem, waarbij de gehele vloer slechts één dag buiten gebruik is. Daarvoor komen we ter plaatse om de dikte van de epoxyvloer en het aantal lagen dat nodig is te bepalen. Zo kunnen we de prijs van de epoxygietvloer het beste bepalen.

Vraag naar meer informatie over epoxy vloeren of een offerte

Ben jij geïnteresseerd om een epoxyvloer te kopen? Contacteer dan ABBI Industrie in Niel, de specialist in onder andere epoxyvloeren en PU-vloeren in Antwerpen en omstreken! We vertellen je graag meer als je belt naar 03 888 84 84. Je kunt ook meteen online een offerte aanvragen.

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie