Betonwerk en herstellingen

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Betonwerk

Professioneel betonwerk en -herstelling is noodzakelijk wanneer blijkt dat beton beschadigd is. Reken daarvoor op de ruime ervaring van ABBI Industrie. Ons bedrijf beschikt over drie generaties aan kennis voor betonherstellingen. Lees verder en ontdek meer over onze betonwerken.

Betonherstelling beter niet verwaarlozen

Beton scheurt of valt niet van de een op de andere dag uit elkaar. De betonschade is vaak al tientallen jaren aan de gang voordat het voor u onacceptabele vormen aanneemt. Wij van ABBI zijn je betonhersteller van het eerste uur. Met dat de eerste scheuren zich in het goedkope beton van de jaren ’60 en ’70 begonnen te vertonen, stonden wij direct klaar om het betonrot te behandelen en te repareren.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Betonwerk vereist nauwkeurig vooronderzoek

Kapot beton vergt een vakkundig onderzoek alvorens het met een speciaal middel voor betonherstellingen gerepareerd wordt. Een voorbeeld: wanneer het beton door corrosie van het betonijzer is aangetast, moet er eerst onderzocht worden waarom de wapening is gaan corroderen. Een onjuiste betonsamenstelling, chemische invloeden of ten gevolge van contact met de buitenlucht door te zware mechanische belasting? Het heeft allemaal invloed op de aard van het betonwerk dat noodzakelijk is.

Betonherstelling producten

Teneinde betonwerk op een goede manier uit te voeren, moet men de juiste mortel kiezen. Een betonmortel moet aan velerlei eisen voldoen. De groep epoxy, methacrylaat en hydraulische betonherstel mortels telt meer dan twintig producten die alle hun eigen specifieke kenmerken hebben. De epoxymortels worden vooral ingezet op industriële vloeren waar een hoge slijtvastigheid gewenst is en flexibiliteit van minder belang is. Methacrylaatspecies worden vooral toegepast als hechtmiddel en hydraulische cementen voor een waterdichte reparatie van beton. Daarnaast is het in bepaalde gevallen ook interessant om een antislip laag op de vloer aan te brengen.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Voorkom dat u beton moet herstellen

We roepen het zo vaak, “voorkomen is beter dan genezen”, zo is het ook met betonrot. Met het grote aantal aan betonproducten dat er vandaag de dag op de markt is, kunnen wij je constructie perfect beschermen tegen betonrot. Voorkom kostbare betonherstellingen achteraf door een preventieve betonbehandeling. Contacteer ons voor een afspraak en wij komen vrijblijvend bij je langs voor een betonanalyse. Bel 03 888 84 84 of vraag meteen online een offerte aan voor betonwerken. Dit kan via een e-mail naar info@abbi.be of via het contactformulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid