Arbeiders gezocht ABBI.

Antislip vloer

Voor het leggen van een antislip vloer reken je op ABBI Industrie. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de kunstharsindustrie. Zo weten we als geen ander de perfecte gietvloer met antislip coating te plaatsen in jouw bedrijf. Wij overleggen steeds met onze klanten om tot de beste oplossing te komen voor hun situatie. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor een antislip coating voor je vloer.

Interesse in onze diensten?

Vraag uw gratis offerte

Antislip coating voor jouw vloer

In industriële ruimtes of parkeergarages is het belangrijk om te werken met een antislip vloer. In een garage voorkomt een dergelijke vloer immers dat auto’s gaan schuiven. Zeker op hellingen is dit een reëel gevaar. Om een antislip vloer te bekomen, werken onze experts met een speciale vloercoating. Deze wordt aangebracht op het beton of de chape van de vloer en voorzien van een antislip korrel tussen de verschillende lagen. Dit geeft de vloer haar stroefheid en antislip eigenschappen. Naast antislip, beschermt de coating je vloer ook tegen vuil en schade. Deze coatings zijn bovendien beschikbaar in een brede waaier aan kleuren en goedkoper dan een volledige gietvloer.

De prijs van een vloercoating

De prijs van een antislip coating is afhankelijk van verschillende factoren. De voornaamste zijn uiteraard de grootte van de vloer en de staat van de ondergrond. Ook de bereikbaarheid van de ruimte waarin de coating wordt aangebracht speelt een rol. Net als de belasting waartegen de coating bestand moet zijn.

Vraag naar uw gratis offerte

Wil je weten hoeveel een antislip coating zou kosten voor jouw vloer? We berekenen het graag voor je uit. Vraag online een offerte aan of bel naar 03 888 84 84. Ook met jouw vragen kan je terecht op dit nummer.

Anderen bekeken ook

Balkon renovatie | Bedrijfsvloeren | Buitenmuur waterdicht maken