Antislip vloer

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Antislip vloer

Voor het leggen van een antislip vloer reken je op ABBI Industrie in Niel, vlak bij Antwerpen. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de kunstharsindustrie. Zo weten we als geen ander de perfecte gietvloer met antislip coating te plaatsen in jouw bedrijf. Wij overleggen steeds met onze klanten om tot de beste oplossing te komen voor hun situatie.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Antislip coating voor jouw vloer

In industriële ruimtes of parkeergarages is het belangrijk om te werken met een antislip vloer. In een garage voorkomt een dergelijke vloer immers dat auto’s gaan schuiven. Zeker op hellingen is dit een reëel gevaar. Hiervoor werken onze experts met een speciale vloercoating. Deze wordt aangebracht op het beton of de chape van de vloer en voorzien van een antislip korrel tussen de verschillende lagen. Dit geeft de vloer haar stroefheid. Naast antislip, beschermt de coating je vloer ook tegen vuil en schade. Deze coatings zijn bovendien beschikbaar in een brede waaier aan kleuren en goedkoper dan een volledige gietvloer.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

De prijs van een vloercoating

De prijs van een antislip coating is afhankelijk van verschillende factoren. De voornaamste zijn uiteraard de grootte van de vloer en de staat van de ondergrond. Ook de bereikbaarheid van de ruimte waarin de coating wordt aangebracht speelt een rol. Net als de belasting waartegen de coating bestand moet zijn.

Vraag naar jouw gratis offerte

Wil je weten hoeveel een antislip coating zou kosten voor jouw vloer? We berekenen het graag voor je uit. Vraag online een offerte aan of bel naar 03 888 84 84. Ook met jouw vragen kan je terecht op dit nummer.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid