Antislip vloer

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Antislip vloer

Een antislipvloer aanleggen is geen overbodige luxe binnen je bedrijf. Voor het aanleggen van een antislipvloer reken je op ABBI Industrie in Niel, vlak bij Antwerpen. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in de kunstharsindustrie en dergelijke. Zo weten we als geen ander de perfecte gietvloer met antislipcoating te plaatsen in jouw bedrijf. Wij overleggen steeds met onze klanten om tot de beste oplossing te komen voor hun situatie. Lees verder en ontdek de voordelen van dit type vloer zelf!

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Coating voor jouw antislipvloer

In industriële ruimtes of parkeergarages is het belangrijk om te werken met een antislipvloer. In een garage voorkomt een dergelijke vloer immers dat auto’s gaan schuiven. Zeker op hellingen is dit een reëel gevaar. Hiervoor werken onze experts met een speciale vloercoating. Deze wordt aangebracht op het beton of de chape van de vloer en voorzien van een antislipkorrel tussen de verschillende lagen. Dit geeft de vloer haar stroefheid. De coating beschermt je vloer onder andere tegen:

  • Slippen
  • Vuil
  • Schade

Deze coatings zijn bovendien beschikbaar in een brede waaier aan kleuren en goedkoper dan een volledige gietvloer. Vraag gerust meer info aan de medewerkers van ABBI Industrie in Niel, niet ver van Antwerpen.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Wat is de prijs van een vloercoating?

De prijs van een antislipcoating is afhankelijk van verschillende factoren. De voornaamste zijn uiteraard de grootte van de vloer en de staat van de ondergrond. Ook de bereikbaarheid van de ruimte waarin de coating wordt aangebracht speelt een rol, net als de belasting waartegen de coating bestand moet zijn.

Vraag naar jouw gratis offerte

Wil je weten hoeveel een antislipcoating zou kosten voor jouw vloer? Of wil je meer weten over antistatische vloeren? We rekenen het graag voor je uit. Vraag online een offerte aan of bel naar 03 888 84 84. Ook met andere vragen kan je terecht op dit nummer.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid