Gietvloer reparatie

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Gietvloer reparatie

Voor een gietvloer reparatie in jouw bedrijf of huis reken je op een bedrijf met meer dan 30 jaar expertise: ABBI Industrie. Al drie generaties lang specialiseren wij ons in het plaatsen en herstellen van gietvloeren, zoals epoxyvloeren en PU vloeren. Omdat wij enkel werken met hoogwaardige materialen en steeds blijven innoveren, ontvang je bij ons steeds een kwaliteitsvolle vloer die jarenlang meegaat.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Gietvloer reparatie middels een speciale coating

Als je gietvloer ernstige schade vertoont of vervuild is, heeft je vloer nood aan een vakkundige reparatie. Ook als een oudere gietvloer bijvoorbeeld verkleurd is, wil je deze laten herstellen. Onze experts brengen in dergelijke situaties een vakkundige vloercoating aan die de vloer herstelt en beschermt tegen slijtage en vuil. Deze coatings zijn beschikbaar in vele kleuren en zijn geschikt voor verschillende soorten ondergronden. Zo is een vloercoating perfect voor een betonvloer, een epoxy gietvloer en meer. Een gietvloer reparatie met een dergelijke coating is bovendien goedkoper dan de volledige vloer vervangen.

Ook nieuwe vloeren mogelijk

In sommige gevallen is je gietvloer zo beschadigd dat een reparatie onmogelijk is. Ook dan helpen wij jou graag door een nieuwe betonnen gietvloer te plaatsen. Daarbij werken we snel en precies voor een naadloos resultaat waar je jarenlang van geniet.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Ontdek de prijs van uw gietvloer

Ben je benieuwd naar de prijs voor de reparatie van een gietvloer? We maken graag deze berekening voor je. Vraag snel een offerte aan. Dit kan online, via email of door te bellen naar 03 888 84 84. Je bent ook steeds welkom in onze showroom in Niel om de mogelijkheden van onze vloeren en betonwerk te ontdekken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid