Balkon renovatie

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Balkon renovatie

Voor een professionele en gedegen balkon renovatie reken je op ABBI Industrie in Niel, vlak bij Antwerpen. Wij zijn al meer dan 30 jaar en drie generaties lang actief in de renovatie- en kunstharssector. Zo weten wij perfect hoe we je balkon vakkundig kunnen onderhouden en herstellen. Lees verder en ontdek meer over onze service voor jouw balkon.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Professionele balkon renovatie

Doorheen de jaren krijgt je balkon, net als je terras, het hard te verduren. Wind, regen, sneeuw en meer laten allemaal hun sporen achter. Misschien zijn de tegels van het balkon gebarsten of zet de onderlaag van het beton uit en vertoont deze scheuren en barsten. Als dit gebeurt, is het tijd voor een grondige balkon renovatie. De eerste stap bij een gedegen balkon renovatie is natuurlijk het opnemen van de schade en het analyseren van de situatie. Zo onderzoeken we de oorzaak van de schade. Aangetaste delen worden vervolgens verwijderd waarna we starten met de renovatie van jouw balkon. ABBI Industrie voert deze vakkundig uit volgens de nieuwste ontwikkelingen op gebied van betonsamenstellingen. Zo gebruiken we voor je balkon renovatie verrijkte mortelsoorten en hoogwaardige afdichtingstechnieken die vloeibaar op het beton en/of bestaande terrastegels worden aangebracht. Dit wordt vervolgens afgedicht met een soepel en naadloos terrassysteem op kunstharsbasis. Hierdoor ben je gegarandeerd van een kwaliteitsvolle renovatie en een balkon dat 15 jaar lang in onberispelijke staat blijft.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Contacteer ons voor een offerte voor jouw balkon

Wil je meer weten over onze service voor balkon renovatie? Neem dan contact met ons. We vertellen er graag meer over. Of vraag meteen online een offerte aan. Gebruik het formulier op de site of bel 03 888 84 84.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid