Bedrijfsvloeren

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Bedrijfsvloeren

Ben je op zoek naar geschikte bedrijfsvloeren of misschien een goede antislipvloer voor je parkeergarage? ABBI Industrie in Niel, vlak bij Antwerpen, heeft meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van bedrijfsvloeren voor uiteenlopende toepassingen. We bespreken graag jouw wensen en behoeften om tot de beste vloer te komen voor je bedrijf. Lees verder en ontdek de verschillende mogelijkheden om een bedrijfsvloer te laten plaatsen.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Bedrijfsvloeren laten plaatsen

Een bedrijfsvloer, die je bij ons kunt laten plaatsen, moet bestand zijn tegen een stootje. Ze krijgen te maken met een zwaardere belasting dan een kantoorvloer of een vloer bij je thuis. Dit is helemaal het geval bij een ondergrond waar wordt gewerkt met zware machines. Bovendien moeten dergelijke bedrijfsvloeren ook bestand zijn tegen vuil. Het is bijgevolg cruciaal om te kiezen voor de juiste vloer. Bij ABBI Industrie in Niel, niet ver van Antwerpen, heb je de keuze uit diverse bedrijfsvloeren, zoals gietvloeren, afhankelijk van je situatie. Zo kies je bijvoorbeeld uit:

  • Epoxyvloeren: deze hebben een uitstekende chemische en mechanische weerstand en zijn uiterst duurzaam. Een bedrijfsvloer is geschikt voor zaken in de auto-industrie, maar ook voor de chemische industrie en de voedselindustrie.
  • Troffelvloeren: deze zijn ook bekend als mortelvloeren en zijn zeer hygiënisch en bestand tegen zware belastingen. De troffelvloer wordt gemaakt van fijn natuursteen, gecombineerd met twee componenten epoxyhars.
  • PU- of polyurethaan-vloeren: dit zijn zeer duurzame vloeren van kunststof tegen aantrekkelijke prijzen. Een PU bedrijfsvloer kan je op elk type ondergrond laten plaatsen.
  • Antistatische vloeren: dit zijn elektrische afleidende bedrijfsvloeren voor ruimtes met elektronica of in EX-zones met ontploffingsgevaar. Deze vloer wordt gebaseerd op de bestaande bedrijfsvloeren van PU, epoxy of mortel.
  • Een vloercoating: dit is een extra laag die op je vloer kan worden aangebracht om deze vloeistofdicht, slijtvast en antislip te maken. Vloercoatings beschermen je bedrijfsvloeren in magazijnen en fabriekshallen tevens tegen vuil.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Vraag naar de prijs om een bedrijfsvloer te laten plaatsen

De prijs van je werkvloer is afhankelijk van het type dat je kiest. ABBI Industrie in Niel, nabij Antwerpen, geeft je graag advies over de juiste werkplaatsvloer voor jouw bedrijf. Bovendien vraag je eenvoudig online een gratis offerte aan voor het laten plaatsen van je bedrijfsvloeren. Heb je nog vragen? Bel dan naar 03 888 84 84. Wil je een bedrijfsvloer laten plaatsen? Laat dat maar aan ons over!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid