Bedrijfsvloeren

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Bedrijfsvloeren

ABBI Industrie in Niel vlak bij Antwerpen heeft meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van bedrijfsvloeren voor uiteenlopende toepassingen. Ben je op zoek naar een geschikte werkplaatsvloer of misschien een goede antislip vloer voor je parkeergarage? We bespreken graag jouw wensen en behoeften om tot de beste vloer te komen voor je bedrijf. Lees verder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Ontdek de verschillende bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren moeten bestand zijn tegen een stootje. Ze hebben immers te maken met een zwaardere belasting dan een kantoorvloer of een vloer bij je thuis. Dit is helemaal het geval bij een werkplaatsvloer waar wordt gewerkt met zware machines. Bovendien moeten dergelijke bedrijfsvloeren ook bestand zijn tegen vuil. Het is bijgevolg cruciaal om te kiezen voor de juiste vloer. Bij ABBI Industrie heb je de keuze uit diverse bedrijfsvloeren, zoals gietvloeren, afhankelijk van je situatie. Zo kies je uit:

  • Deze hebben een uitstekende chemische en mechanische weerstand en zijn uiterst duurzaam. Epoxy bedrijfsvloeren hebben een hoge mechanische belastbaarheid en zijn eenvoudig te onderhouden. Al dit tegen een aantrekkelijke prijs. Een geschikte bedrijfsvloer voor zaken in de auto-industrie, maar ook voor de chemische industrie en de voedselindustrie.
  • Troffelvloeren, ook bekend als mortelvloeren. Dit is de werkplaatsvloer bij uitstek. Deze vloer is immers zeer hygiënisch en bestand tegen zware belastingen. De troffelvloer wordt gemaakt van fijne natuursteen, gecombineerd met twee componenten epoxyhars.
  • PU of polyurethaan vloeren. Dit zijn zeer duurzame vloeren van kunststof aan aantrekkelijke prijzen. Een PU vloer kan op elk type ondergrond worden geplaatst.
  • Antistatische vloeren. Dit zijn elektrische afleidende bedrijfsvloeren voor ruimtes met elektronica of in EX-zones met ontploffingsgevaar. Deze vloer wordt gebaseerd op de bestaande bedrijfsvloeren van PU, epoxy of mortel. Hieraan worden geleidende vulstoffen toegevoegd, en mogelijk ook koperen strips.
  • Een extra laag die op je werkplaatsvloer kan worden aangebracht om deze vloeistofdicht, slijtvast en antislip te maken. Vloercoatings beschermen bedrijfsvloeren in magazijnen en fabriekshallen tevens tegen vuil.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Vraag naar de prijs van jouw nieuwe vloer bij ons

De prijs van je werkplaatsvloer is afhankelijk van het type dat je kiest. ABBI Industrie geeft je graag advies over de juiste werkplaatsvloer voor jouw bedrijf. Bovendien vraag je eenvoudig online een gratis offerte aan voor al je bedrijfsvloeren. Heb je nog vragen? Bel dan 03 888 84 84.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid