Gietvloeren showroom

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Gietvloeren » Gietvloeren showroom

Ontdek de naadloze gietvloeren van ABBI Industrie in onze showroom. Ben jij op zoek naar een geschikte gietvloer? Ontdek dan de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de kunstharsindustrie en voorzagen al heel wat locaties van naadloze gietvloeren. Lees verder en ontdek de vele opties voor je bezoek aan onze showroom.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

De verschillende gietvloeren die je kunt bezichtigen in onze showroom

In de showroom van ons bedrijf kan je onze verschillende gietvloeren komen bewonderen. Zo hebben we voor iedereen een geschikte gietvloer, aangepast aan de belasting, ondergrond en smaak van jouw bedrijf. Zo plaatsten we al een gietvloer bij onder andere Arcelor Mittal, NMBS, Ikea, Red Band, Honda, Audi, Volvo, Lamborghini, Brussels Airport, Axa bank, BNP Paribas Fortis, etc. In ons aanbod bij een van onze twee toonzalen, kies je uit de volgende soorten gietvloeren:

  • Epoxy gietvloer. Dit is een kunsthars gietvloer die perfect is voor bedrijven dankzij zijn mechanische en chemische weerstand.
  • PU gietvloer. Een polyurethaan vloer die flexibel en duurzaam is. Deze vloer wordt geplaatst op alle mogelijke ondergronden.
  • Troffelvloer. Gemaakt van fijne natuursteen en twee componenten epoxyhars. Deze gietvloer is geschikt voor magazijnen en werkplaatsen. Ze is immers goed bestand tegen zware belasting.
  • Steentapijt. Een gietvloer samengesteld uit een mengeling van steentjes met een brede waaier aan kleuren en mogelijkheden. Ook verkrijgbaar in marmer.
  • Antistatische vloer. De perfecte gietvloer voor bedrijven waar wordt gewerkt met elektronica of voor EX-zones met ontploffingsgevaar.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Bezoek onze showroom nabij Antwerpen

Wil je deze gietvloeren met eigen ogen bekijken in een showroom voor je een keuze maakt? Dat kan! We verwelkomen je graag in onze showroom in kmo-zone De Potaarde in Niel, nabij Antwerpen. Bovendien hebben wij ook een toonzaal in Knokke. Maak telefonisch een afspraak via 03 888 84 84 of vraag meteen een offerte aan.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid