Industrievloeren

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Industrievloeren

ABBI Industrie in Niel, vlak bij Antwerpen, is al drie generaties lang gespecialiseerd in het leggen van industrievloeren. In samenspraak met onze klanten gaan we steeds op zoek naar een gepaste industriële gietvloer. Bij ons vind je dan ook verschillende soorten gietvloeren. Deze passen we volledig aan naar je behoeften volgens belasting, ondergrond en natuurlijk smaak. Ontdek hieronder de mogelijkheden en vraag meteen een gratis offerte aan.

Industrievloeren van epoxyhars

ABBI Industrie werkt met verschillende soorten industrievloeren, waaronder gietvloeren van kunsthars. Zoals de naam doet vermoeden, wordt een industriële gietvloer in vloeibare vorm aangebracht. Vervolgens hardt deze uit en is deze klaar voor gebruik. De epoxyvloer is doorgaans de meest populaire van de industrievloeren, dankzij zijn goede mechanische en chemische weerstand. Ook de prijs van dit type industriële gietvloer is zeer aantrekkelijk. Bovendien heb je bij ABBI de mogelijkheid om te kiezen voor een naadloos vloersysteem dat snel hardt. Hiermee kan je twee dagen na het leggen van de vloer weer aan de slag.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

Vloeren voor zware belasting

Naast een industriële gietvloer van epoxyhars, kan je bij ons ook terecht voor andere industrievloeren. Zo hebben we ook een ruime ervaring met troffel- of mortelvloeren. Deze zijn zeer hygiënisch en bestand tegen een zware belasting. Dit maakt deze perfecte industrievloeren voor magazijnen of werkplaatsen. Ook voor de horeca is dit een geschikte industriële gietvloer in combinatie met plinten voor extra hygiëne.

Antistatische industriële gietvloer

Andere industrievloeren in ons gamma zijn de antistatische vloeren of ESD. Deze elektrisch afleidende gietvloer voor industriële ruimtes leidt elektriciteit veilig af naar een aardingspunt. Deze industrievloeren zijn veilig voor ruimtes waar wordt gewerkt met elektronica of waar een ontploffingsgevaar geldt.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Vraag naar de geschikte vloer voor jouw bedrijf

Wil je meer weten over onze verschillende types industrievloeren? Ontdek je graag welke industriële gietvloer het meeste geschikt is voor jouw ruimte? We helpen je graag verder als je contact met ons opneemt. Bel 03 888 84 84 of vraag meteen een offerte aan via het formulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid