Garagevloer laten coaten

Wij zijn dé expert die je zoekt om een garagevloer te laten coaten. Neem contact op met onze professionals in het vak voor meer informatie over de opties.

Home » Garagevloer laten coaten

Heb je interesse om een garagevloer te laten coaten? Bij ABBI Industrie in Niel, niet ver van Antwerpen, weten we van aanpakken. Al meer dan 30 jaar zijn onze medewerkers gespecialiseerd in garagevloeren en dergelijke. De garagevloer van een bedrijf of parking kun je bij ons volledig waterdicht laten coaten, inclusief het aanbrengen van een antisliplaag. Samen vinden we de geschiktste oplossing!

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

De voordelen van een garagevloer laten coaten

Een garagevloer laten coaten heeft een positieve impact op de conditie van je vloer. Denk bijvoorbeeld aan zware voertuigen die heen en weer rijden. Deze extra laag beschermt de vloer tegen het gewicht van vierwielers. Exact daarom is het belangrijk om een garagevloer optimaal te beschermen. Bovendien beschermt een coating de vloer tegen substanties, zoals olie en rubber. Een garagevloer laten coaten zorgt ervoor dat de ondergrond heel eenvoudig te reinigen is. Voor de perfecte afwerking kan je bij ABBI Industrie in Niel, nabij Antwerpen, terecht om de garagevloer te voorzien van een antisliplaag. Ben je eerder geïnteresseerd in betonnen gietvloeren? Ook dan helpt ons bedrijf je graag verder.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Vraag gerust om advies op maat

Een garagevloer coaten, dat behoort met trots tot onze expertise. Neem gerust contact op met onze medewerkers voor een offerte op maat. Ook bij vragen kun je steeds bij ons terecht. Bel naar het nummer 03 888 84 84 of laat je gegevens achter via het online contactformulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid