Betonnen gietvloeren laten plaatsen

Wil je graag betonnen gietvloeren laten plaatsen? Dan zit je goed bij ons bedrijf. Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

Home » Betonnen gietvloeren laten plaatsen

Betonnen gietvloeren laten plaatsen is de investering waard op elke werkvloer. Ben je zelf op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat je hiermee kan helpen? ABBI Industrie uit Niel, in de buurt van Antwerpen, gaat graag voor je aan de slag. Wij combineren kennis van het vak met de allerlaatste technieken en innovaties om gietvloeren te plaatsen. Lees hieronder verder en ontdek zelf de voordelen van onze aanpak.

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

De voordelen van betonnen gietvloeren laten plaatsen

Betonnen gietvloeren laten plaatsen, heeft niets dan voordelen. Eerst en vooral gebeurt het aanleggen naadloos, zodat er geen voegen ontstaan. Je hoeft dus niet lang te wachten om samen met je team terug aan de slag te gaan na het laten plaatsen van betonnen gietvloeren. Beton wordt snel gestort en is bestand tegen vloeistoffen, zware machines en de meeste chemische stoffen. De medewerkers van ABBI Industrie in Niel, nabij Antwerpen, nemen jouw industriële ruimte onder handen. Ook voor het coaten van een garagevloer of het aanleggen van steentapijt kun je bij ons terecht.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Vraag ons gerust om meer informatie

Wil je graag meer weten over het laten plaatsen van betonnen gietvloeren? Of ben je benieuwd naar het kostenplaatje van een gietvloer? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 03 888 84 84 of via het online contactformulier. Wij staan voor je klaar met advies op maat!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid