ABBI gaat BLOGGEN!

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Sinds onze oprichting in 1988 is er veel veranderd… ABBI is van een klein familiebedrijf, gesticht door de vader en 2 zonen, uitgegroeid naar een bedrijf met om en bij 50 werknemers. En niet enkel de grootte van ons bedrijf is veranderd, ook de markt waarin wij werkzaam zijn heeft de nodige wijzigingen ondergaan.

Waar vroeger onze toepassingen enkel in de grote industrieën geplaatst werden zoals Ford, Bekaert, Volvo, Umicore, SCK, Arcelor Mittal, Studio 100, Walibi, Tomorrowland, etc. worden deze ondertussen ook in winkels, apotheken, kantoren maar ook in particuliere projecten zoals woonkamers, slaapkamers, badkamers, enz. uitgevoerd. Daar waar wij vroeger ons enkel bezig hielden met grote projecten, helpen wij nu klanten verder met de simpelste opdrachten. Van grote aannemers tot kleine particulieren, ons klantenbestand is dan ook zeer ruim net als onze expertise. We hebben het dan niet enkel over het plaatsen van gietvloeren, maar ook over betonherstellingen, elektrisch afleidende of antistatische vloeren, terrasrenovaties, gevelrenovaties, enz.

Gietvloer voor in kantoor of bedrijf.

Hoewel het woord ‘expert’ tegenwoordig zeer vaak gebruikt wordt, is het in praktijk een zeldzaam iets. Doch in ons familiebedrijf, waarin 3 actieve generaties werkzaam zijn, mogen we zonder schroom over een ruime expertise spreken. Door de jaren heen zijn wij blijven investeren in ons bedrijf alsook onze werknemers. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten en door deze kennis binnenshuis te houden. Men kan immers pas over een expertise spreken, als deze ook daadwerkelijk eigen is en binnen de firma blijft.

Abbi_3_generaties

Zoals alle kleine veranderingen die we door de jaren heen hebben meegemaakt, proberen wij ook de trends van het internetgebeuren te volgen. Een nieuwe website, aanwezig zijn op de sociale media, etc. We merkten echter dat er een aantal vragen zijn die vaak terug komen. Zo is daar: ‘waarom kiezen we nu best voor een gietvloer ipv een ander materiaal’, ‘hoe kunnen we onze gietvloer het best onderhouden’, etc. Gezien wij deze vragen dikwijls krijgen, en wij willen meegaan met de tijd, leek het ons aangewezen om deze BLOG op te richten. Het is de bedoeling om hier een antwoord te verschaffen op verschillende vragen, alsook een duidelijk beeld te geven van onze firma.

In onze BLOG zullen onder meer volgende zaken aan bod komen:

  • Tips & Tricks
  • Achter de schermen
  • Projecten
  • Trends

Om onze BLOG zo interactief mogelijk te houden, rekenen wij uiteraard op uw hulp. Hebt u vragen, of zijn er zaken die u verder toegelicht zou willen zien. Aarzel dan niet en laat het ons zeker weten via ons contact formulier!

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en de onze acties!

Terug naar blog overzicht