Terradec

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Terradec back-up

Met Terradec is het mogelijk om een mooi steentapijt te creëren in de buitenlucht. Bij ABBI Industrie te Niel, vlak bij Antwerpen, weten we niet alleen hoe we dit probleemloos voor je aanleggen, maar leggen we je graag de vele voordelen van dit materiaal uit. Het is ideaal om een veilig en vlak wandelpad mee aan te leggen, dat toch in het oog springt. Ontdek hoe Terradec een troef voor jouw omgeving kan zijn!

Nauwgezette kwaliteitszorg

In overleg met u de beste aanpak

Technisch verantwoorde oplossingen

De voordelen van Terradec

Kies voor Terradec en geniet van verschillende voordelen. We zetten ze graag even op een rijtje:

  • Zo is het een gietvloer die waterdoorlatend is, maar eveneens bestand tegen onkruid, borstelmachinebestendig en beschikbaar in diverse kleuren.
  • Het is ook een duurzaam materiaal, waardoor je een investering maakt op lange termijn die goed is voor de omgeving.
  • Hoewel het een steentapijt is, is het geen enkel probleem voor minder mobiele wandelaars of rolstoelgebruikers om veilig en zonder schokken dit oppervlak te betreden.

Kortom, samen met een terrasrenovatie geeft Terradec een nieuwe en frisse look aan jouw buitenomgeving.

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Neem contact met ons op voor een offerte

Met een Terradec vloer ga je voor een mooie uitstraling van de omgeving van je pand. Laat de medewerkers bij ABBI Industrie in Niel, niet ver van Antwerpen, je helpen om dit op de beste manier te voltooien. Neem contact met ons op door te bellen naar 03 888 84 84 of door het online invulformulier in te vullen voor een offerteaanvraag.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid