Vloer renovatie bij Volvo Genk met PU-cement

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Realisaties » Volvo – PU cement

De vloer van de opslaghal voor de verven in de Volvo Fabriek te Genk was dringend aan renovatie toe. Er was vraag naar een buitengewone weerstand tegen chemicaliën en een extreme mechanische weerstandDaarom werd er gekozen voor een afwerking in een PU gietvloer, ook wel gekend onder de merknaam ‘Ucrete’. Omdat de ruimte moest voorzien zijn van een inkuiping (opslag liquide producten), werden er de nodige plinten geplaatst dewelke eveneens met het PU-cement systeem werden afgewerkt. Op deze manier wordt de nodige chemisch resistente alsook vloeistofdichte inkuiping gecreëerd.

Het voordeel van een PU-cement vloerafwerking is een homogeen en naadloos vloersysteem die zorgt voor een veilige en aantrekkelijke omgeving. De PU-cement heeft een hoge dichtheid en is bestand tegen temperaturen tot 130°C. Het is een ideale vloerafwerking voor toepassingen in de chemische, farmaceutische of voedingsmiddelen industrie. Wij raden dit vloersysteem aan voor locaties waar een vloer met een lange levensduur en een hoge bestendigheid tegen allerhande invloeden cruciaal is.

Voor:

Na:

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie