Ondergrondse garagevloer in Sint-Michiels parking te Gent

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Realisaties » Parking Sint-Michiels

Om het algemene veiligheidsgevoel van de bezoekers te vergroten, alsook de vindbaarheid van de geparkeerde voertuigen makkelijker te maken, is de stad Gent gestart met een nieuw project. Alle gemeentelijke ondergrondse parkings worden in de toekomst voorzien van een nieuwe parkingvloer. De felle kleuren moeten het onderscheid tussen de verschillende verdiepingen er doen uitspringen. De insteek van het nieuwe systeem is dat je als bestuurder makkelijk kan onthouden op welke ‘kleur’ je jouw auto geparkeerd hebt.

De eerste parking die in het kader van dit project werd aangepakt was de Sint-Michiels parking. Aldaar hebben wij de verouderde betonnen ondergrond naar behoren voorbehandeld en dan de parkingvloer voorzien van een parking coating. Zoals gemeld moest elke verdieping in de daartoe voorziene kleur worden uitgevoerd.

Gezien het hier om een epoxy vloercoating gaat, dewelke eveneens gebruikt wordt voor industriële vloeren, maakt dat het hier gaat om een duurzaam, extreem belastbaar en vloeistofdicht systeem. De parkeergarage wordt op deze manier ook makkelijker in onderhoud, wat dan weer bijdraagt tot het feit dat de bezoekers een aangenamer gevoel hebben bij het bezoek aan de parking.

Fotogalerij

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie