Garagevloer? Lamborghini kiest voor ABBI

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Realisaties » Lamborghini

De eindklant van dit project hoeven we u ongetwijfeld niet voor te stellen. Iedereen kent immers het luxueuze automerk Lamborghini.

Voor de renovatie van de vloer in hun atelier was enkel het beste goed genoeg. Zoals u zich kan voorstellen wordt een garagevloer immers zeer zwaar belast. Niet enkel door het aanhoudend in- en uitrijden van de wagens, maar ook krijgen ze dagelijks te maken met sporen van rubber, olie en smeer. Een klassieke betegeling is hier meestal niet tegen bestand en verliest dan snel zijn uitstraling. In de zoektocht naar een duurzame vloer kwamen zij uit bij een epoxy gietvloer. Dankzij de ondoordringbare, vloeistofdichte eigenschappen is de vloer niet enkel bestand tegen de voortdurende belasting, maar is hij tevens makkelijk in onderhoud.

Bovenop de technische eigenschappen van deze gietvloer, wensten zij uiteraard ook een vloer die kwestie van esthetisch aspect voldeed aan de verwachtingen. Bekijk hier het filmpje van de totale vloerrenovatie bij Lamborghini.

Video

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie