Gietvloeren in alle kleuren bij kinderdagverblijf

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Realisaties » Kinderdagverblijf Wilrijk

Bij de bouw van een kinderdagverblijf in Wilrijk werd er van bij het ontwerp van de ruimte gekozen voor een kleurrijk en bovenal vrolijk ontwerp. Een kinderdagverblijf moet namelijk een fijne en veilige leefomgeving zijn waar een kind zich kan ontwikkelen tot een gelukkig en evenwichtig persoon. Daarbij is er bijzondere aandacht voor zelfvertrouwen, veiligheid alsook respect voor zichzelf, de ander en zijn leefomgeving.

Gietvloer kleuren

In de aanloop naar de definitieve gietvloer kleur zorgden wij voor de nodige kleurstalen. Gezien het hier om niet-alledaagse gietvloer kleuren gaat, werden deze door ons op maat gemaakt om een definitieve keuze makkelijker te maken. Zo kreeg iedereen een beter beeld bij het uiteindelijke eindresultaat van de gietvloer.

Kinderen blijven immers vaak een hele dag bij de opvang, en net daarom werd er extra aandacht besteed aan de inrichting. Door het gebruik van leuke en speelse kleuren ligt de focus als vanzelf op het “kind-zijn” en dit zorgt er mee voor dat de ruimte alles behalve saai is!

Als ouders is het uiteraard ook een hele stap om hun kindje aan vreemde handen toe te vertrouwen. Ouders gaan op zoek naar een plek waarnaast warmte, rust, regelmaat en goede verzorging hun kindje ook nieuwe leerervaringen, uitdagen en expressieve vrijheid wordt aangeboden. Bovenal willen zij hun kindje met een gerust hart kunnen achterlaten. De inrichting van een toffe en unieke crèche is in deze reeds een eerste stap. Het eerste gevoel bij het betreden van een ruimte is immers enorm belangrijk. De toffe aanpak van de architecte bij de keuze van zowel kleuren als de gebruikte materialen draagt hier ongetwijfeld toe bij.

Een groot deel van de wanden en deuren kregen tot op een bepaalde hoogte eveneens een kleurrijke polyurethaan afwerking. Dit maakt dat de ruimte zeer onderhoudsvriendelijk is. De muren zijn immers net zo makkelijk te reinigen als de vloer, waardoor kleverige handjes geen enkel probleem vormen.

Fotogalerij

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie