Sandtouch mortelvloer in de toonzaal bij Van Doorslaer Ramen & Deuren

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Realisaties » Doorslaer Ramen & Deuren

Opgericht in 1977 besloot de firma Van Doorslaer Ramen & Deuren uit Londerzeel om 40 jaar later de toonzaal naar de A12 te brengen. Dit was niet enkel ten voordele van de visualiteit, tevens was dit de uitgelezen kans om de huisstijl, het logo en uiteraard ook de toonzaal alsook burelen volledig te vernieuwen.

Dankzij de plaatsing van een volledige nieuwbouw kon alles op maat en naar eigen wens worden gerealiseerd. In dit project werd er door de zaakvoerders Jeroen Van Doorslaer en Véronique De Wachter gekozen om enkel met die aannemers in zee te gaan waar ze het nodige vertrouwen in hadden.

Voor wat de vloer betrof zijn ze op die manier terecht gekomen bij ABBI Industrie. In samenspraak met de binnen en buitenhuisarchitecten werd er gekozen voor een Stonetouch vloer, een strakke troffelvloer met weinig naden, een moderne look en zeer eenvoudig in onderhoud. Gezien het grote aantal bezoekers aan de toonzaal, was ook zeker dit laatste een doorslaggevende factor. De door ons geplaatste mortelvloer is eenvoudig te bekijken in hun toonzaal in Londerzeel vlakbij de A12.

De kleurkeuze van deze gietvloer vond plaats in onze eigen toonzaal te Niel, waar ze in alle rust de verschillende mogelijkheden en kleuren uitvoerig konden bekijken. De kleur van de vloer maar ook het type vloer is meer dan geslaagd en past naadloos binnen het totaalconcept. De toonzaal is op zijn minst een pareltje te noemen en absoluut het bezoeken waard. De foto’s en filmpjes spreken uiteraard voor zich!

Video

Fotogalerij

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie