Terrasrenovatie

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Diensten

Renovatie van terras

Met de grillige weersomstandigheden in ons lage landje hebben terrassenbalkons en galerijen het zwaar te verduren. De invloeden van water en vorst doet het dikste beton scheuren en de hardste tegels breken. Dankzij de nieuwste technologieën op het gebied van betonsamenstellingen is hier echter verandering in gekomen. De unieke combinatie van cement met een epoxy-, acrylaat-, of polyurethaanhars stelt de vakmensen van ABBI in staat uw beton terras te herstellen op een manier dat het zeker 15 jaar geen krimp geeft.

Werkwijze renovatie terras

De herstelling van een betonterras begint zoals alle beschadigde betonconstructies met een inventarisatie van de schade. Hoe groot is ze en wat is de oorzaak? Aangetaste delen worden uitgekapt tot aan de gezonde ondergrond. Afhankelijk van de noodzaak behandelen of vervangen we de wapening. Vervolgens wordt het beton terug in de oude staat gebracht en afgewerkt met een door u gekozen gietvloer of tegellaag.

Meer dan alleen terrasrenovaties

Wanneer we het over terrasherstel hebben, leest u dan niet alleen tuin- en dakterrassen. Als ervaren betonspecialist repareert abbi evenzogoed balkons en galerijen. Het principe van een balkon of een galerij is immers gelijk aan een terras, een decoratieve deklaag op een ondergrond van beton. Een duurzame terrasrenovatie is gebaseerd op het gebruik van verrijkte mortelsoorten, hoogwaardige afdichtingstechnieken die tot diep in de oude betonlaag ingebracht worden en een bepleistering op kunstharsbasis.

Waterdichte service

Hoe simpel een terrasherstelling ook lijkt, na meer dan 30 jaar ervaring in de betonindustrie raden wij u dringend aan het terrasherstel door een vakman te laten uitvoeren. Wil je graag weten of uw terras, balkon of galerij toe is aan een renovatie?

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie