Witte PU Gietvloer met Orange Peel Toplagen: Perfectie voor uw Praktijkruimte

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Bij ABBI Industrie begrijpen we dat de keuze van de vloer een cruciale rol speelt in het creëren van een professionele en functionele omgeving voor uw bedrijf. We zijn er trots op dat we onlangs hebben bijgedragen aan de transformatie van een tandartspraktijk door het installeren van een hoogwaardige witte PU gietvloer, verrijkt met twee Orange Peel toplagen. Deze realisatie heeft niet alleen esthetische voordelen, maar biedt ook duurzaamheid en functionaliteit op lange termijn.

Onze witte PU gietvloer is de ideale keuze voor tandartspraktijken, omdat hij niet alleen een moderne uitstraling biedt, maar ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. De twee Orange Peel toplagen voegen niet alleen textuur en diepte toe aan het vloeroppervlak, maar versterken ook de grip, wat essentieel is voor een veilige werkomgeving.

Bij ABBI Industrie hebben we een lange geschiedenis van het transformeren van diverse bedrijfsruimten, waaronder showrooms, kantoren, praktijkruimten en grootkeukens. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat elk project wordt aangepakt met oog voor detail en vakmanschap, met als doel uw ruimte te verbeteren en tegelijkertijd aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wat ABBI Industrie onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. We werken nauw samen met u om uw visie tot leven te brengen en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de transformatie van uw bedrijf, showroom, kantoorruimte, praktijkruimte of grootkeuken, dan is ABBI Industrie de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen verbeteren en optimaliseren voor uw specifieke behoeften. Samen creëren we een omgeving waarin uw bedrijf kan gedijen en indruk kan maken op uw klanten en medewerkers.

Met dank aan onze klant Tand11 en Bart Gosselin voor de foto’s.

Terug naar blog overzicht