Wij werven aan!

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Wij zoeken toffe en werkwillige collega’s om ons team te versterken!

Wij, ABBI Industrie NV, zijn als familiebedrijf sinds 1987 actief in de wereld van de kunstharsen. Wij bestaan bijna 30 jaar en zijn ondertussen dan ook een gevestigde waarde op de markt. Sinds onze oprichting hebben wij niet stilgezeten, integendeel. Niet enkel op kantoor, maar ook op de werf wordt er continu hard gewerkt. Wij zijn dan ook zeer trots op ons huidige team. Er heerst buiten de normale werksfeer ook een enorme teamgeest, iets wat onze prestaties enkel ten goede komt. Dit wordt uiteraard opgepikt door onze klanten, waardoor de vraag enkel toeneemt. Om hieraan te kunnen blijven voldoen, willen wij ons team dan ook uitbreiden.

20150630_085250

Ben jij iemand met een sterke teamgeest? Zie je het zitten om samen met de collega’s in de vroege uurtjes aan de slag te gaan?

20131127_080330

Ben je niet bang om op grote hoogte …

ABBI_facebook (50 of 170)

… of in kleine ruimtes te werken?

ABBI_facebook (14 of 170)

Zoek je een job die enorm afwisselend is en waarmee je af en toe op plaatsen komt die niet meteen publiek toegankelijk zijn? Een job waarbij er nog écht kan gesproken worden van handwerk, arbeidsintensief maar waarbij je dubbel zo trots kan zijn op het afgewerkte resultaat?

CYMERA_20130828_200728

PS: je hoeft niet gek te zijn om bij ons te werken, maar het kan helpen.

ABBI_facebook (136 of 170)

En wie weet, misschien word jij wel de nieuwe “Mister ABBI”

ABBI_facebook (81 of 170)

Is je interesse gewekt en voldoe je aan bovenstaande omschrijving, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zoeken zowel arbeiders als werfleiders!

Terug naar blog overzicht