Vlotte Renovatie bij Bank Delen: Snel Uithardende PMMA Gietvloer Minimaliseert Onderbrekingen

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Renovatieprojecten brengen vaak uitdagingen met zich mee, vooral wanneer het om drukbezochte locaties gaat. Bank Delen ondervond dit aan den lijve bij de renovatie van hun ondergrondse parkeergarage. Gelukkig bood ABBI Industrie NV een ingenieuze oplossing dankzij de razendsnelle uitharding van een PMMA gietvloer, waardoor de renovatie zonder aanzienlijke vertragingen voor de klant kon worden voltooid.

 

PMMA Gietvloer: Revolutie in Renovatie

Waar renovaties vaak synoniem zijn aan langdurige onderbrekingen, heeft ABBI Industrie NV bij Bank Delen bewezen dat het anders kan. Met de keuze voor een PMMA gietvloer werd niet alleen een visueel verbluffend resultaat bereikt, maar werd ook de impact op de dagelijkse activiteiten van de bank geminimaliseerd. Wij delen graag de ‘voor-foto’ met u.

 

Snel Uithardende PMMA Gietvloeren: De Voordelen
  1. Tijdsbesparing: PMMA gietvloeren zijn bekend om hun uitzonderlijk snelle uithardingstijd. Dit betekent dat de ruimte binnen een kort tijdsbestek weer volledig toegankelijk kan zijn, wat onnodige vertragingen tijdens de renovatie minimaliseert.
  2. Bedrijfscontinuïteit: Bij renovaties op commerciële locaties is het behoud van de bedrijfsactiviteiten van essentieel belang. De snelle uitharding van PMMA gietvloeren zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk wordt verstoord.
  3. Duurzaamheid en Esthetiek: De voordelen van PMMA gietvloeren reiken verder dan snelheid. Ze bieden duurzaamheid, weerstand tegen slijtage en een moderne uitstraling die bijdraagt aan een verbeterde omgeving.

ABBI Industrie NV: Snelle Uitharding, Duurzame Resultaten

De keuze voor ABBI Industrie NV als partner in deze renovatie getuigt van hun vermogen om oplossingen op maat te bieden. Hun expertise in het gebruik van PMMA gietvloeren met snelle uithardingstijd heeft niet alleen geleid tot een succesvol project, maar ook tot een tevreden klant.

Conclusie

Het renovatieproject bij Bank Delen demonstreert hoe innovatieve materialen en methoden de normen voor renovatie kunnen veranderen. Dankzij de snelle uitharding van een PMMA gietvloer heeft ABBI Industrie NV bewezen dat renovaties niet per se langdurige onderbrekingen hoeven te betekenen. Met minimale vertragingen en maximale voordelen, is de keuze voor een PMMA gietvloer een slimme zet voor elke renovatie.

Over ABBI Industrie NV

ABBI Industrie NV blijft aan de frontlinie van renovatie-oplossingen met een focus op innovatie en klanttevredenheid. Door hun expertise in te zetten bij uitdagende projecten zoals bij Bank Delen, blijven ze bewijzen dat renovaties naadloos en efficiënt kunnen verlopen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze snelle uithardingstechnologie en hoe we uw renovatieproject kunnen transformeren zonder onnodige onderbrekingen.

Terug naar blog overzicht