Vloerherstelling bij Renewi Mol: Tevredenheid van Directie tot Vorkliftchauffeurs

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Bij ABBI Industrie begrijpen we als geen ander dat vloerherstellingen in industriële omgevingen cruciaal zijn om de veiligheid en efficiëntie te waarborgen. Onlangs hebben we met trots samengewerkt met Renewi te Mol, waar we een uitdagende opdracht voor vloerherstellingen hebben uitgevoerd.

De vloer op de site van Renewi, waar dagelijks intensief gebruik wordt gemaakt van vorkliften, vertoonde aanzienlijke schade aan de vloerovergangen, vooral bij poortovergangen. Deze schade veroorzaakte niet alleen esthetische problemen, maar vormde ook een potentieel risico voor de veiligheid van het personeel en de voertuigen.

Eén van de uitdagingen bij Renewi is uiteraard het feit dat het bedrijf 24/7 actief is in afvalverwerking. We begrijpen dat tijd kostbaar is en hebben daarom gekozen voor snelhardende materialen om de impact op de bedrijfsactiviteiten tot een minimum te beperken.

Onze ervaren vakmensen hebben met precisie en efficiëntie gewerkt aan het herstellen van grote oneffenheden met een hoogwaardige epoxymortel. Daarnaast hebben we uitgebrokkelde voegen aangepakt met een PMMA voegvulling. Het resultaat? Een vloer die duurzaam bestand tegen zware belasting.

Gedurende het gehele proces heeft Renewi kunnen doorgaan met hun bedrijfsactiviteiten, zonder enige verstoring. De vloerherstellingen zijn uitgevoerd met minimale hinder, waarbij we streven naar maximale tevredenheid bij alle betrokkenen.

Bekijk hier enkele voor en na foto’s om een indruk te krijgen van onze vakkundige herstellingswerken. Niet enkel de directie en de projectleider van de Real Estate afdeling bij Renewi zijn zeer tevreden met het resultaat, maar ook de preventieadviseur en in het bijzonder de vorkliftchauffeurs, wat voor ons de ultieme beloning is.

Bij ABBI Industrie streven we ernaar om niet alleen problemen op te lossen, maar ook partnerschappen op te bouwen.Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vloerherstellingen en ontdek hoe wij uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Terug naar blog overzicht