Terrasrenovatie: voor & na

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Is je terras niet meer waterdicht, heb je last van waterinsijpeling of is je terras gewoon aan renovatie toe? Dan hebben wij dé oplossing voor jou.

Terrassen, balkons en andere buitenplaatsen dienen bij te dragen aan het algemeen wooncomfort. Betrap je jezelf erop dat je terras momenteel niet of amper gebruikt wordt? Is jouw terras geen gezellige plaats meer of mist jouw terras de nodige aantrekkingskracht? Blijf niet langer bij de pakken zitten! Met een eenvoudige terrasrenovatie kan je terras opnieuw een extra leefruimte zijn. In vele gevallen hoeven er zelfs geen breekwerken aan te pas komen. Als de bestaande bedekking voldoende stabiel is, kunnen wij deze eenvoudig overlagen met ons terrassysteem waarbij de detailleringen mee worden geïntegreerd.

Voor onze terrasrenovaties werken wij met een soepel polymethylmethacrylaat, beter gekend als PMMA. Dit is een polymeer van methylmethacrylaat. Het betreft een elastisch product dat perfect bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het wordt aangebracht in verschillende lagen en is in bijna alle kleuren verkrijgbaar. De producten zijn snel hardend en overloopbaar na 30 minuten. Dit laat ons toe om bij iets mindere weersomstandigheden toch door te werken.

PMMA wordt ook zeer vaak gebruikt voor publieke parkings of parkeerdaken, dit omwille van de slijtweerstand dewelke uitermate hoog is. Wat betreft de waterdichting kunnen we u nog meegeven dat PMMA vaak als dichtingslaag gebruikt wordt op bruggen. Hier wordt het dan aangebracht onder de asfalt om de waterdichting te garanderen.

Foto 1: brug A12 ter hoogte van Londerzeel  –  Foto 2: ondergrondse parking LIDL

IMG_5246             20110323_016

De familie Milants – Ivens uit Geel, koos alvast voor een grondige terrasrenovatie. De foto’s hiervan willen we u alvast niet onthouden.

Voor:

20151012_121653             20151013_152730

Na:

20151119_123500

 

Terug naar blog overzicht