Planning, flexibiliteit troef!

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Als gerenommeerd familiebedrijf streven wij ernaar telkens een mooi eindproduct af te leveren. Dit met behulp van de jarenlange ervaring, technische en praktische kennis van zowel de sales verantwoordelijken, werfleiding, en als belangrijkste factor, onze eigen arbeiders met elk hun eigen specialiteiten.

Achter de schermen wordt er echter ook hard gewerkt om elke werf tot een goed einde te brengen. Van het bestellen en klaarzetten van de benodigde materialen, tot het inplannen, verzorgen van transport en richtlijnen geven aan de plaatsers. Door de grote waaier aan mogelijkheden in ons scala is het echter steeds belangrijk ervoor te zorgen dat de mensen met de juiste ervaring op de juiste werf terechtkomen. Aangezien wij gemiddeld 30 lopende werven per week uitvoeren verdeeld over 23 ploegen, is dit niet altijd even evident.

Dagelijks worden wij geconfronteerd met onvoorziene omstandigheden op lopende of nabij ingeplande werven. Dit door de complexiteit van de verwerking van de harsen of producten en uitzonderlijke vereisten waaraan de ondergrond of omgeving aan moeten voldoen. Ook het weer speelt hierin voor de buitenwerken uiteraard een belangrijke rol.
In de omgekeerde richting krijgen we dan weer vaak de vraag voor spoedinterventies in bedrijven die anders niet in productie kunnen gaan, particuliere klanten waar zich betonrot met valgevaar van de slechte stukken voordoet, keukens die niet kunnen sluiten, etc…

Door wekelijks een algemene planningsvergadering te houden trachten wij deze omstandigheden bij ingeplande werven op voorhand al te beperken. Bij lopende werven of interventies proberen wij steeds door een snelle communicatie en overleg met de betrokken werfleiders, arbeiders en de dienst planning, een snelle en deskundige oplossing te bekomen. Dit om u als klant tevreden te houden zonder in te boeten aan de kwaliteit van het eindresultaat, maar ook met de snelheid van uitvoering zonder dat eventueel verder ingeplande werken of productie in het gedrang komen.
Ook hebben wij steeds voldoende stock van de meest courante producten om tot een spoedige uitvoering over te gaan, en op deze manier zo snel mogelijk het probleem op te lossen.

 

Elke dag opnieuw is het een uitdaging om alles vlot te laten verlopen, maar door elke sterke schakel in ons team garanderen wij flexibiliteit troef!

Terug naar blog overzicht