Onderhoud – het hoeft niet moeilijk te zijn!

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Er is veel werk in gekropen maar het resultaat mag er zijn: onze onderhoudsbrochure is er! In onze brochure bieden wij antwoord op alle vragen, geven we advies in het onderhoud van een gietvloer en reiken we ook oplossingen aan voor het nemen van voorzorgsmaatregelen.

Zoals er in het verleden reeds door ons werd geschreven, krijgen wij veelvuldig vragen over het onderhoud van een gietvloer. Aangezien de meeste onderhoudsproducten zeep bevatten en dus vaak een zeepfilm achterlaten, zijn deze niet altijd even geschikt om een gietvloer mee te onderhouden.

Omdat wij als familiebedrijf duurzaam ondernemen hoog in het vaandel dragen, zijn wij tevens op zoek gegaan naar een adequate partner om mee samen te werken voor het ontwikkelen van een degelijk onderhoudsproduct. Wij willen onze klanten immers helpen bij het maken van de juiste keuze van onderhoudsreiniger en begrijpen maar al te goed dat het soms moeilijk kan zijn om door de bomen het bos te blijven zien.

Bij onze zoektocht naar kwaliteitsvolle producten zijn wij terecht gekomen bij het Belgische bedrijf Maxam. Zij ontwikkelden de perfecte onderhoudsreiniger voor een gietvloer. Hier bovenop sluit de filosofie van Maxam perfect aan bij onze visie want zij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten op basis van etherische oliën. Maxam selecteert zijn leveranciers van deze etherische oliën wereldwijd op betrouwbaarheid en productzuiverheid en kiest enkel voor de beste grondstoffen en productieprocessen. Het basisprincipe dat er gehanteerd wordt bij de ontwikkeling van hun Sanodor reinigingsproducten is 100% natuurlijk in – 100% natuurlijk uit. Zonder er al te diep op in te gaan hebben wij gekozen voor reinigingsproducten die het zuiverste én natuurlijkste op de markt zijn.

20160429_140506

Het voordeel van de Sanodor reiniger is dat, zelfs al heeft er zich in het verleden een zeepfilm zich op uw vloer gevormd, de Sanodor Clean reinigt en ontvet waardoor de zeepfilm verdwijnt.

De Sanodor Clean is beschikbaar in een handige navulbare doseerbus van 1l alsook in bidons van 5l. Voor hardnekkige vlekken is de Sanodor Clean Intens beschikbaar in een spray van 500ml.

Momenteel verkrijgbaar in:

  • Neutraal
  • Orange
  • Den

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Terug naar blog overzicht