Investeren in kennis

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Bijblijven met de nieuwste producten, technieken en trends, het gebeurt niet vanzelf en toch is het een absolute noodzaak. 

Als familiebedrijf zijn wij actief sinds 1987. In deze inmiddels 30 jaar hebben wij de markt van de kunstharstechnieken enorm weten evolueren. We zijn er altijd in geslaagd om mee te blijven in de steeds veranderende wereld van de kunstharsen, waarin niet enkel de eisen van de eindklant groeien, maar ook de verschillende wetgevingen waaraan onze industriële klanten moeten voldoen. Hierbij denken we onder meer aan de Vlarem wetgeving, maar ook aan de verschillende regelgevingen in verband met voedselveiligheid, pharmacie, etc.

Als bedrijf vinden we het uitermate belangrijk om te blijven investeren in kennis. Dit doen we onder meer door het organiseren van de nodige opleidingen. Deze organiseren we niet enkel voor onze arbeiders, maar ook voor ons team van verkopers en projectleiders.

Opleiding kunstharstechnieken

Opleiding kunstharsen voor kunststof vloeren.

Kunsthars opleiding: hoe maak je een kunstharsvloer.

Opleiding hoe leg je een gietvloer.

Opleiding kunststof vloeren leggen.

Zelf leggen van een gietvloer opleiding.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Wil u er zeker van zijn dat uw project niet enkel met vakkennis maar ook met de nodige kennis van de laatste nieuwe ontwikkelingen wordt uitgevoerd? Vertrouw dan op ABBI en contacteer ons vandaag nog!

 

 

Terug naar blog overzicht