Een Stevige Stap naar Luxe en Comfort: De Gietvloer in het Nijlpaardenverblijf van de Zoo van Antwerpen

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

De dieren in de Zoo van Antwerpen genieten al jarenlang van een comfortabel en natuurlijk habitat. Maar wist je dat ook de vloer van de dierenverblijven bijdraagt aan het welzijn van onze grote vrienden? In het bijzonder, laten we eens een kijkje nemen bij de recente renovatie van het nijlpaardenverblijf en de introductie van een geavanceerde gietvloer die zowel esthetische als praktische voordelen biedt.

Een Nieuwe Dimensie van Luxe

Het nijlpaardenverblijf is altijd al een populaire attractie geweest in de Zoo van Antwerpen. Deze majestueuze dieren verdienen een omgeving die niet alleen hun behoeften vervult, maar ook bijdraagt aan de algehele ervaring voor de bezoekers. Hier komt de gietvloer van ABBI Industrie NV in beeld.

Onlangs werd besloten om de oude vloer te vervangen door een moderne gietvloer. De keuze viel op een speciaal ontworpen gietvloer die niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is, maar ook een visuele pracht toevoegt aan het verblijf. De nieuwe vloer biedt een gestroomlijnde en naadloze uitstraling die de omgeving van de nijlpaarden naar een hoger niveau tilt.

Praktische Voordelen voor Dieren en Verzorgers

De gietvloer in het nijlpaardenverblijf gaat verder dan esthetiek alleen. De speciale samenstelling van de vloer biedt tal van voordelen voor zowel de dieren als hun verzorgers. Het oppervlak is slipbestendig, waardoor de nijlpaarden veilig kunnen bewegen en spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over uitglijden. Bovendien is de vloer bestand tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken, wat het onderhoud voor het verzorgend personeel aanzienlijk vereenvoudigt.

Een Echelon van Samenwerking

Het succes van dit project is te danken aan de nauwe samenwerking tussen de Zoo van Antwerpen en ABBI Industrie NV. Het begrip van de unieke behoeften van de nijlpaarden en de expertise van ABBI hebben geleid tot een vloer die zowel functioneel als prachtig is.

In het hart van de Zoo van Antwerpen markeert de nieuwe gietvloer in het nijlpaardenverblijf een stap voorwaarts in dierenwelzijn, esthetiek en samenwerking. Terwijl de nijlpaarden genieten van hun vernieuwde omgeving, kunnen bezoekers nu ook genieten van een meeslepende ervaring in een ruimte die doordacht is ontworpen tot in het kleinste detail.

 

Nood aan een stevige gietvloer? Contacteer ons vandaag nog!

Terug naar blog overzicht