Een PU gietvloer in de toonzaal van Fietsen Thys te Wommelgem: Een perfecte keuze

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Onlangs hebben we bij Fietsen Thys te Wommelgem een prachtige PU gietvloer geplaatst. De keuze voor een PU gietvloer was voor dit project een perfecte keuze. De donkergrijze kleur en de kleurenflakes die erin verwerkt zijn, zorgen voor een moderne en professionele uitstraling. In dit blogbericht vertellen we je meer over de voordelen van een PU gietvloer en waarom het een perfecte keuze was voor Fietsen Thys.

PU gietvloer: Een duurzame en sterke vloer

Een PU gietvloer is een duurzame en sterke vloer die geschikt is voor verschillende toepassingen. Door de naadloze afwerking is de vloer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Daarnaast is de vloer bestand tegen krassen, slijtage en vloeistoffen. Dit maakt het een ideale vloer voor drukbezochte ruimtes zoals winkels, showrooms en kantoren. Bovendien heeft een (zachte) PU gietvloer een (beperkte) geluiddempende werking, wat zorgt voor een aangenamere akoestiek in de ruimte.

Een moderne uitstraling met kleurenflakes

De PU gietvloer bij Fietsen Thys is ingestrooid met kleurenflakes. Deze flakes zijn kleine vlokjes van verschillende kleuren die in de vloer worden verwerkt. Hierdoor ontstaat er een speels effect en krijgt de vloer een unieke uitstraling. Door de keuze voor een donkergrijze kleur en de kleurenflakes, past de vloer perfect bij de moderne uitstraling van de toonzaal van Fietsen Thys.

Een perfecte keuze voor Fietsen Thys

De keuze voor een PU gietvloer was voor Fietsen Thys een perfecte keuze. De vloer is niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar heeft ook een moderne uitstraling die past bij de fietsen en accessoires die in de toonzaal worden verkocht. Door de keuze voor kleurenflakes is de vloer uniek en geeft het de toonzaal een eigen karakter.

Wil je meer weten over de voordelen van een PU gietvloer of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Terug naar blog overzicht